Katcha-Kadugli-Miri taalnaam

Taal Naam: Katcha-Kadugli-Miri
ISO Taalcode: xtc
GRN Taal Nommer: 23040
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Katcha-Kadugli-Miri

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus^ (in Katcha [Katcha-Kadugli-Miri: Katcha])

(Download Goeie Nuus^ MP3 in Katcha-Kadugli-Miri) Audio-visuele Bijbellessen met afbeeldingen naar keus. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A32841).

Woorde van Lewe 1 (in Katcha [Katcha-Kadugli-Miri: Katcha])

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C08501).

Woorde van Lewe 2 (in Katcha [Katcha-Kadugli-Miri: Katcha])

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Katcha-Kadugli-Miri) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A10951).

Woorde van Lewe (in Morta [Katcha-Kadugli-Miri: Morta])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Katcha-Kadugli-Miri) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A08250).

Woorde van Lewe (in Krongo: Abdulla)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Katcha-Kadugli-Miri) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A08320).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Katcha-Kadugli-Miri - (The Jesus Film Project)

Dialecten verwant aan Katcha-Kadugli-Miri

People Groups who speak Katcha-Kadugli-Miri

Katcha-Kadugli-Miri; Tumma;