Sanuma taalnaam

Taal Naam: Sanuma
ISO Taalcode: xsu
GRN Taal Nommer: 4367
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Sanuma

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Sanuma

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

God Revealed Himself In Dreams (in Sanuma do Brazil)

(Download God Revealed Himself In Dreams MP3 in Sanuma) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A63901).

Jonas a kuu noai ĩ ta [Story of Jonah] (in Sanuma do Brazil)

(Download Story of Jonah MP3 in Sanuma) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A65834).

True Believers (in Sanuma do Brazil)

(Download True Believers MP3 in Sanuma) Getuigenissen van gelovigen voor evangelisatie of ter bemoediging. (A63900).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Sanuma) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A22630).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Sanuma - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Sanumá - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Sanuma

Auaris
Chirichano
Guaika
Samatali
Samatari
Sanema
Sanima
Sanumá (ISO Taalnaam)
Tsanuma
Xamatari

Waar Sanuma wordt gesproken

Brazil
Venezuela

Dialecten verwant aan Sanuma

People Groups who speak Sanuma

Kohoroxitari; Yanomami-Sanuma;

Informatie over Sanuma

Ander Inligting: Few Literate in (Spanish)?, Close to Caura; Most monolingual, New Testament 2008?

Bevolkingsaantal: 4,610

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.