Wik-Mungkan taalnaam

Taal Naam: Wik-Mungkan
ISO Taalcode: wim
GRN Taal Nommer: 3771
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Wik-Mungkan

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Wik-Mungkan

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

1 John

(Download 1 John MP3 in Wik-Mungkan) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A65733).

Genesis 1 - 11

(Download Genesis 1 - 11 MP3 in Wik-Mungkan) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A65734).

Genesis 24 - 33

(Download Genesis 24 - 33 MP3 in Wik-Mungkan) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A65735).

Genesis 37 - 50

(Download Genesis 37 - 50 MP3 in Wik-Mungkan) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A65736).

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Wik-Mungkan) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C17261).

John 18 - 21

(Download John 18 - 21 MP3 in Wik-Mungkan) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A65737).

Woorde van Lewe w/ WIK-NGATHAN

(Download Woorde van Lewe w/ WIK-NGATHAN MP3 in Wik-Mungkan) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes 1 message in WIK-NGATHAN. (C16770).

Andere namen voor Wik-Mungkan

Moonkan
Moonkin: Edward River
Munkan
Wik-Moonkin
Wik-Mungkhn
Wik-Munkan

Waar Wik-Mungkan wordt gesproken

Australia

Dialecten verwant aan Wik-Mungkan

People Groups who speak Wik-Mungkan

Wik-Munkan;

Informatie over Wik-Mungkan

Ander Inligting: Understand Wik Dialects, Literate in English (child); semi-acculturated; Christian.

Alfabetisering: 15

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.