Wik-Alkan taalnaam

Taal Naam: Wik-Alkan
ISO Taalcode: wik
GRN Taal Nommer: 3769
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Wik-Alkan

Luister Hier

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Wik-Alkan

C16771 Messages w/ WIK-ALKAN & WIK-UWAN Download Messages w/ WIK-ALKAN & WIK-UWAN MP3 in Wik-Alkan (in Wik-Muminh)

Andere namen voor Wik-Alkan

Wikalkan (ISO Taalnaam)
Wikngatara
Wik-Ngathara
Wik-Ngatharra
Wik-Ngathrr

Waar Wik-Alkan wordt gesproken

Australia

Dialecten verwant aan Wik-Alkan

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.