Wandamen taalnaam

Taal Naam: Wandamen
ISO Taalcode: wad
GRN Taal Nommer: 18162
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Wandamen

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Wandamen & Windesi)

Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C75012).

Woorde van Lewe 2 (in Wandamen & Windesi)

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Wandamen) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A50312).

Woorde van Lewe (in Steenkool)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Wandamen) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Same both sides. (C15080).

Woorde van Lewe (in Waruritinao)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Wandamen) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C15211).

Andere namen voor Wandamen

Bentoeni
Bentuni
Bintuni
Wamesa
Wandamen-Windesi
Windesi
Windessi

Waar Wandamen wordt gesproken

Indonesia

Dialecten verwant aan Wandamen

People Groups who speak Wandamen

Wandamen;