Mixtec, Juxtlahuaca taalnaam

Taal Naam: Mixtec, Juxtlahuaca
ISO Taalcode: vmc
GRN Taal Nommer: 4050
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Mixtec, Juxtlahuaca

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Mixtec, Juxtlahuaca

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus 1-19

(Download Goeie Nuus 1-19 MP3 in Mixtec, Juxtlahuaca) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. Contains: Pictures 1-19 (A64098).

Goeie Nuus 20-40

(Download Goeie Nuus 20-40 MP3 in Mixtec, Juxtlahuaca) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. Contains: Pictures 20-40 (A64099).

Goeie Nuus (in Mixteco de San Martin Duraznos)

(Download Goeie Nuus MP3 in Mixtec, Juxtlahuaca) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A37605).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour 1-10

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour 1-10 MP3 in Mixtec, Juxtlahuaca) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. Contains: Pictures 1-10 (A64096).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour 11-24

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour 11-24 MP3 in Mixtec, Juxtlahuaca) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. Contains: Pictures 11-24 (A64097).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Mixtec, Juxtlahuaca) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A17480).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Mixtec, Juxtlahuaca

C22830 DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) Download DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) MP3 in Mixtec, Juxtlahuaca (in Español [Spanish: Mexico])

A38329 Mixtec Diagnostic Download Mixtec Diagnostic MP3 in Mixtec, Juxtlahuaca (in Español [Spanish: Mexico])

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Mixteco, Central Juxtlahuaca - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Mixtec, Juxtlahuaca

Central Juxtlahuaca Mixtec
Juxtlahuaca Mixtec (ISO Taalnaam)
Mixteco de Juxtlahuaca
Mixteco de Santiago Juxtlahuaca
Mixteco, Juxtlahuaca
Mixteco: Santiago Naranjas Juxtlahuaca
Mixteco: Silacayoapan: Juxtlahuaca
Santiago Juxtlahuaca
Silacayoapan: Juxtlahuaca

Waar Mixtec, Juxtlahuaca wordt gesproken

Mexico

Dialecten verwant aan Mixtec, Juxtlahuaca

People Groups who speak Mixtec, Juxtlahuaca

Mixteco, Juxtlahuaca;

Informatie over Mixtec, Juxtlahuaca

Ander Inligting: Close to M.: Sila., semi-literate in (Spanish) Animism.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.