Uripiv-Wala-Rano-Atchin taalnaam

Taal Naam: Uripiv-Wala-Rano-Atchin
ISO Taalcode: upv
GRN Taal Nommer: 23105
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Uripiv-Wala-Rano-Atchin

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe - How To Find Life Forever (in Uripiv)

(Download Woorde van Lewe - How To Find Life Forever MP3 in Uripiv-Wala-Rano-Atchin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A63123).

Woorde van Lewe - The Power of God (in Wala)

(Download Woorde van Lewe - The Power of God MP3 in Uripiv-Wala-Rano-Atchin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A63559).

Woorde van Lewe w/ BISLAMA songs (in Tautu)

(Download Woorde van Lewe w/ BISLAMA songs MP3 in Uripiv-Wala-Rano-Atchin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A24210).

Woorde van Lewe w/ BISLAMA (in Atchin)

(Download Woorde van Lewe w/ BISLAMA MP3 in Uripiv-Wala-Rano-Atchin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A25880).

Woorde van Lewe w/ BISLAMA (in Malakula: East)

(Download Woorde van Lewe w/ BISLAMA MP3 in Uripiv-Wala-Rano-Atchin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes BISLAMA (C26061).

Woorde van Lewe (in Uripiv)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Uripiv-Wala-Rano-Atchin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A26100).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Uripiv-Wala-Rano-Atchin - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Uripiv - 2006 Edition - (Faith Comes By Hearing)

Dialecten verwant aan Uripiv-Wala-Rano-Atchin

People Groups who speak Uripiv-Wala-Rano-Atchin

Uripiv-Atchin;