Tzotzil taalnaam

Taal Naam: Tzotzil
ISO Taalcode: tzo
GRN Taal Nommer: 23104
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Tzotzil

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Messages w/ TZOTZIL: Chamula (in Tzotzil: Chenalho)

(Download Messages w/ TZOTZIL: Chamula MP3 in Tzotzil) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A04381).

Woorde van Lewe 1 (in Tzotzil: San Andres)

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Tzotzil) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A04590).

Woorde van Lewe 2 (in Tzotzil: San Andres)

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Tzotzil) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A18760).

Woorde van Lewe 3 (in Tzotzil: San Andres)

(Download Woorde van Lewe 3 MP3 in Tzotzil) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A18761).

Woorde van Lewe (in Tzotzil: Chamula)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Tzotzil) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Combination of 3 previous recordings, 04381, 11220, 11231 (A37801).

Woorde van Lewe (in Tzotzil: Chamula: Ixtapa)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Tzotzil) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A11220).

Woorde van Lewe (in Tzotzil: Chamula: Totolapa)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Tzotzil) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A11231).

Woorde van Lewe (in Tzotzil: Chenalho: Mitontic)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Tzotzil) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A11230).

Woorde van Lewe (in Tzotzil: Huixtan)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Tzotzil) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A13721).

Woorde van Lewe (in Tzotzil: Venustiano Carranza)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Tzotzil) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A11221).

Woorde van Lewe (in Tzotzil: Zinacantan)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Tzotzil) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A11311).

Audio/Video van andere bronnen

Scripture resources - Tzotzil, Chamula - (Scripture Earth)
Scripture resources - Tzotzil, Chenalhó - (Scripture Earth)
Scripture resources - Tzotzil, Huixtán - (Scripture Earth)
Scripture resources - Tzotzil, San Andrés - (Scripture Earth)
Scripture resources - Tzotzil, Zinacantán - (Scripture Earth)

Andere namen voor Tzotzil

Bats’i k’op

Dialecten verwant aan Tzotzil

People Groups who speak Tzotzil

Tzotzil, Chamula; Tzotzil, Chenalho; Tzotzil, Huixtan; Tzotzil, San Andres Larrainzar; Tzotzil, Venustiano Carranza; Tzotzil, Zinacantan;