Tamazight, Central Atlas taalnaam

Taal Naam: Tamazight, Central Atlas
ISO Taalcode: tzm
GRN Taal Nommer: 1225
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Tamazight, Central Atlas

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Tamazight, Central Atlas

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus^

(Download Goeie Nuus^ MP3 in Tamazight, Central Atlas) Audio-visuele Bijbellessen met afbeeldingen naar keus. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A31501).

Goeie Nuus^ (men and women)

(Download Goeie Nuus^ (men and women) MP3 in Tamazight, Central Atlas) Audio-visuele Bijbellessen met afbeeldingen naar keus. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A37660).

Goeie Nuus^ (Women)

(Download Goeie Nuus^ (Women) MP3 in Tamazight, Central Atlas) Audio-visuele Bijbellessen met afbeeldingen naar keus. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A37661).

Woorde van Lewe 1

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Tamazight, Central Atlas) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A12820).

Woorde van Lewe 2

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Tamazight, Central Atlas) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A12821).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Tamazight, Central Atlas - (The Jesus Film Project)
Tamazight (arabic script) - Radio, Audio, Video, Text, lots more - (Tamazight)
Tamazight Gospel Resources - Choose Tamazight Arabic or Latin Script, French or English - (Tamazight)
Tamazight (latin script) - Radio, Audio, Video, Text, lots more - (Tamazight)
The Jesus Story (audiodrama) - Tamazight Central Atlas - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Tamazight, Central Atlas

Berber
Central Atlas Tamazight (ISO Taalnaam)
Central Shilha
Middle Atlas Berber
Shilha
Shilha: Central
Tamazerts
Tamazight
Tamazigt
Tamazirt
ⵜⵎⴰⵣⵉⵖⵜ

Waar Tamazight, Central Atlas wordt gesproken

Algeria
France
Morocco
Tunisia
United Kingdom
Western Sahara

Dialecten verwant aan Tamazight, Central Atlas

People Groups who speak Tamazight, Central Atlas

Berber, Atta; Berber, Figig; Berber, Imazighen; Berber, Menasser; Berber, Uregu; Berber, Warain; Berber, Zekara;

Informatie over Tamazight, Central Atlas

Ander Inligting: Important Berber lanuage; Bible portions.

Alfabetisering: 25

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.