Tuvalu taalnaam

Taal Naam: Tuvalu
ISO Taalcode: tvl
GRN Taal Nommer: 4305
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Tuvalu

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Tuvalu

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Tuvalu) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C21651).

Andere namen voor Tuvalu

Bahasa Tuvalu
Ellice
Ellicean
Elliceanisch
gana Tuvalu
Tuvaluan
Tuvaluano
Тувалу
图瓦卢语
圖瓦盧語
ตูวาลู

Waar Tuvalu wordt gesproken

Fiji
Kiribati
Nauru
New Zealand
Tuvalu

Dialecten verwant aan Tuvalu

People Groups who speak Tuvalu

Tuvaluan;

Informatie over Tuvalu

Ander Inligting: Literate in (+English) Christian cults; Acculurated. Mixed incom.

Alfabetisering: 50

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.