Tsuvadi taalnaam

Taal Naam: Tsuvadi
ISO Taalcode: tvd
GRN Taal Nommer: 22835
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Tsuvadi

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe w/ HAUSA: Kano (in Tsuvadi Ubaka)

(Download Woorde van Lewe w/ HAUSA: Kano MP3 in Tsuvadi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes HAUSA: Kano (C00531).

Woorde van Lewe (in Tsuvadi Machuchi)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Tsuvadi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A00511).

Woorde van Lewe (in Tsuvadi Mumuce)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Tsuvadi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A00780).

Woorde van Lewe (in Tsuvadi Shambo)

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C00930).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Tsuvadi - (The Jesus Film Project)

Waar Tsuvadi wordt gesproken

Nigeria

Dialecten verwant aan Tsuvadi

People Groups who speak Tsuvadi

Avadi, Tsivadi;