Tucano taalnaam

Taal Naam: Tucano
ISO Taalcode: tuo
GRN Taal Nommer: 3228
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Tucano

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Tucano

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

O'akihi yee basase [Songs]

(Download Songs MP3 in Tucano) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A37808).

A´té õ'akɨhɨ Makɨ kitiniî' [Stories about Jesus, the Son of God]

(Download Stories about Jesus, the Son of God MP3 in Tucano) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A64997).

Woorde van Lewe 1

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Tucano) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A07410).

Woorde van Lewe 2

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Tucano) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A10880).

Woorde van Lewe 3

(Download Woorde van Lewe 3 MP3 in Tucano) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A10881).

Audio/Video van andere bronnen

Scripture resources - Tucano - (Scripture Earth)
The New Testament - Tucano - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Tucano

Betaya
Betoya
Dace
Dachsea
Dagseje
Dajsea
Dasea
Daxsea
Takuna
Tolano
Tucana
Tukana
Tukána
Tukano
Y'pa-masa

Waar Tucano wordt gesproken

Brazil
Colombia

Dialecten verwant aan Tucano

People Groups who speak Tucano

Arapaso; Barasano do Norte; Miriti; Tukano;

Informatie over Tucano

Ander Inligting: Understand Portuguese, Cubeo, Desano; If denominan Catholics, although they have a sincrestismo with animist customs The population in Brazil is approximately 4600 people, but the number of speakers is up to twice as many of the other ethnic groups speak tukano.

Bevolkingsaantal: 6,241

Alfabetisering: 25

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.