Tsangla taalnaam

Taal Naam: Tsangla
ISO Taalcode: tsj
GRN Taal Nommer: 595
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Tsangla

Tsangla - Noah.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Tsangla

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Tamyak Pu [Goeie Nuus] (in Memba)

(Download Goeie Nuus MP3 in Tsangla) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64822).

The Way the Truth and the Life (in Memba)

(Download The Way the Truth and the Life MP3 in Tsangla) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A64823).

Woorde van Lewe (in Memba)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Tsangla) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C33061).

Woorde van Lewe (in Monpa: Dirang)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Tsangla) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A62846).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Tsangla) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A08150).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Sharchogpa - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Sharchogpa (Tshangla) - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Tsangla

Bhutanese: Tsangla
Gongar
Sharchokpa
Sharchopga
Sharsoppa
Tshangla (ISO Taalnaam)
त्सांग्ला
門巴 (措那)
门巴 (措那)

Waar Tsangla wordt gesproken

Bhutan
China
India

Dialecten verwant aan Tsangla

People Groups who speak Tsangla

Sharchop;

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.