Tonga (Zambia) taalnaam

Taal Naam: Tonga (Zambia)
ISO Taalcode: toi
GRN Taal Nommer: 23042
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Tonga (Zambia)

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Ibuka Lya Luka [The Book of Luke] (in Tonga: Shanjo)

(Download The Book of Luke MP3 in Tonga (Zambia)) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A65329).

Goeie Nuus (in Tonga: Plateau)

(Download Goeie Nuus MP3 in Tonga (Zambia)) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. According to Peter Vumisa, Research Coordinator for INSERV program C75006 is "pure Zambian Tonga".(2001.) It is not clear why this program has been withdrawn.(DJ) (C75006).

Goeie Nuus (in Tonga: Valley)

(Download Goeie Nuus MP3 in Tonga (Zambia)) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A82296).

Jesu Mumi 1 - 32 [Die Lewende Christus 1 - 32] (in Tonga: Shanjo)

(Download Die Lewende Christus 1 - 32 MP3 in Tonga (Zambia)) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. (A65316).

Jesu Mumi 33 - 60 [Die Lewende Christus 33 - 60] (in Tonga: Shanjo)

(Download Die Lewende Christus 33 - 60 MP3 in Tonga (Zambia)) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. (A65317).

Jesu Mumi 61 - 96 [Die Lewende Christus 61 - 96] (in Tonga: Shanjo)

(Download Die Lewende Christus 61 - 96 MP3 in Tonga (Zambia)) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. (A65318).

Jesu Mumi 97 - 120 [Die Lewende Christus 97 - 120] (in Tonga: Shanjo)

(Download Die Lewende Christus 97 - 120 MP3 in Tonga (Zambia)) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. (A65319).

LLL 1 Beginning with GOD (in Tonga: Plateau)

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Tonga (Zambia)) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80117).

LLL 2 Mighty Men of GOD (in Tonga: Plateau)

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Tonga (Zambia)) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80118).

LLL 3 Victory through GOD (in Tonga: Plateau)

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Tonga (Zambia)) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80119).

LLL 4 Servants of GOD (in Tonga: Plateau)

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Tonga (Zambia)) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80120).

LLL 5 On Trial for GOD (in Tonga: Plateau)

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Tonga (Zambia)) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80121).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in Tonga: Plateau)

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Tonga (Zambia)) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80122).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in Tonga: Plateau)

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Tonga (Zambia)) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80123).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT (in Tonga: Plateau)

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Tonga (Zambia)) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80124).

Woorde van Lewe (in Tonga: Leya)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Tonga (Zambia)) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A12140).

Woorde van Lewe (in Tonga: Plateau)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Tonga (Zambia)) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A02181).

Woorde van Lewe (in Tonga: Toka)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Tonga (Zambia)) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A12141).

Woorde van Lewe (in Tonga: Valley)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Tonga (Zambia)) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A05621).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Shanjo - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Tonga - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Tonga Zambezi - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Chitonga - (Faith Comes By Hearing)

Dialecten verwant aan Tonga (Zambia)

People Groups who speak Tonga (Zambia)

Leya; Toka; Tonga, Plateau; Tonga, Zambezi;