Talise taalnaam

Taal Naam: Talise
ISO Taalcode: tlr
GRN Taal Nommer: 23096
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Talise

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Poleo [Talise: Poleo])

(Download Goeie Nuus MP3 in Talise) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A80166).

Saurongo Dou [Goeie Nuus] (in Tolo [Talise: Tolo])

(Download Goeie Nuus MP3 in Talise) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A62666).

Saurongo Dou [Goeie Nuus & Songs] (in Moli [Veuru Moli])

(Download Goeie Nuus & Songs MP3 in Talise) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A62669).

LLL 1 Beginning with GOD (in Poleo [Talise: Poleo])

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Talise) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A60070).

Testimony (in Tolo [Talise: Tolo])

(Download Testimony MP3 in Talise) Getuigenissen van gelovigen voor evangelisatie of ter bemoediging. Same both sides. (C34170).

Woorde van Lewe (in Koo [Talise: Koo])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Talise) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C13471).

Woorde van Lewe (in Moli [Veuru Moli])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Talise) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C13151).

Dialecten verwant aan Talise

People Groups who speak Talise

Talise;