Kochila Tharu taalnaam

Taal Naam: Kochila Tharu
ISO Taalcode: thq
GRN Taal Nommer: 23097
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Kochila Tharu

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Bujhey Waalaa Saancho Baat [Everyone Should Know The Truth] (in थारु: महोत्तरी [Tharu: Mahottari])

(Download Everyone Should Know The Truth MP3 in Kochila Tharu) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A65646).

Goeie Nuus (in Dhanuk)

(Download Goeie Nuus MP3 in Kochila Tharu) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A63637).

Chhyaabaan Taan [Goeie Nuus] (in थारु: महोत्तरी [Tharu: Mahottari])

(Download Goeie Nuus MP3 in Kochila Tharu) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A65645).

Goeie Nuus (in Tharu: Morangia)

(Download Goeie Nuus MP3 in Kochila Tharu) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A63640).

Goeie Nuus (in Tharu: Saptari)

(Download Goeie Nuus MP3 in Kochila Tharu) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A62320).

Baniya Gaf [Woorde van Lewe - Goeie Nuus] (in Dhanuk)

(Download Woorde van Lewe - Goeie Nuus MP3 in Kochila Tharu) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A63638).

Liya Jeevan [Woorde van Lewe - New Life] (in Tharu: Morangia)

(Download Woorde van Lewe - New Life MP3 in Kochila Tharu) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A63667).

Woorde van Lewe (in Tharu: Morangia)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kochila Tharu) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C20081).

Woorde van Lewe (in Tharu: Saptari)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kochila Tharu) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A62322).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Saptari - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Tharu Saptari - (The Jesus Film Project)

Dialecten verwant aan Kochila Tharu

People Groups who speak Kochila Tharu

Tharu;