Thulung taalnaam

Taal Naam: Thulung
ISO Taalcode: tdh
GRN Taal Nommer: 18873
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Thulung

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Jyopaa Seyelaa [Goeie Nuus] (in Rai, Thulung)

(Download Goeie Nuus MP3 in Thulung) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64489).

Haam Aachchhangam Lwaa Cha [The Hidden Truth] (in Rai, Thulung)

(Download The Hidden Truth MP3 in Thulung) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A64490).

Jesus has power to save us (in Rai, Thulung)

(Download Jesus has power to save us MP3 in Thulung) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C62321).

Woorde van Lewe 1 w/ NEPALI songs (in Rai, Thulung)

(Download Woorde van Lewe 1 w/ NEPALI songs MP3 in Thulung) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. SONGS IN LANGUAGE OF NEPALI. (C20540).

Woorde van Lewe 2 w/ NEPALI songs (in Rai, Thulung)

(Download Woorde van Lewe 2 w/ NEPALI songs MP3 in Thulung) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. All songs are in Nepali language. (C33100).

Andere namen voor Thulung

Deosali
Deusali
Tholong Lo
Thululoa
Thulu Luwa
Thulunge Rai
Thulung Jemu
Thulung La
Toaku Lwa

Waar Thulung wordt gesproken

India
Nepal

Dialecten verwant aan Thulung