Me'phaa, Malinaltepec taalnaam

Taal Naam: Me'phaa, Malinaltepec
ISO Taalcode: tcf
GRN Taal Nommer: 3352
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Me'phaa, Malinaltepec

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Me'phaa, Malinaltepec

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Me'phaa, Malinaltepec: Zilacayotitlan)

(Download Goeie Nuus MP3 in Me'phaa, Malinaltepec) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. Same both sides except instrumental at end of side A. Songs in Spanish (C23550).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Me'phaa, Malinaltepec) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C12410).

Woorde van Lewe (in Me'phaa, Malinaltepec: Zilacayotitlan)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Me'phaa, Malinaltepec) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A22880).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Me'phaa, Malinaltepec

C22830 DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) Download DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) MP3 in Me'phaa, Malinaltepec (in Español [Spanish: Mexico])

A38331 Otros Diagnostic Download Otros Diagnostic MP3 in Me'phaa, Malinaltepec (in Español [Spanish: Mexico])

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Me'phaa - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Me'Phaa De Huitzapula - (The Jesus Film Project)
Scripture resources - Me'phaa, Malinaltepec - (Scripture Earth)

Andere namen voor Me'phaa, Malinaltepec

Eastern Tlapanec
Huizapula
Malinaltepec
Malinaltepec Me'phaa (ISO Taalnaam)
Malinaltepec Tlapanec
Manuwiin
Mañuwíìn
Me'faa, Malinaltepec
Me'phaa
Mi'pha
Tejocote
Tlapaneco de Malinaltepec
Tlapaneco: Malinaltepec
Tlapaneco: Tejocote

Waar Me'phaa, Malinaltepec wordt gesproken

Mexico

Dialecten verwant aan Me'phaa, Malinaltepec

People Groups who speak Me'phaa, Malinaltepec

Tlapaneco, Malinaltepec;

Informatie over Me'phaa, Malinaltepec

Ander Inligting: Understand little Spanish; Campesino culture.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.