Swahili (individual language) taalnaam

Taal Naam: Swahili (individual language)
ISO Taalcode: swh
GRN Taal Nommer: 22998
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Swahili (individual language)

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Khabari Zuura [Goeie Nuus] (in Swahili, Baravenes)

(Download Goeie Nuus MP3 in Swahili (individual language)) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A65140).

Goeie Nuus (in Swahili: Kenya)

(Download Goeie Nuus MP3 in Swahili (individual language)) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A19381).

Goeie Nuus (in Swahili: Tanzania)

(Download Goeie Nuus MP3 in Swahili (individual language)) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A80910).

It is True (M) (in Swahili: Kenya)

(Download It is True (M) MP3 in Swahili (individual language)) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C80936).

Die Lewende Christus 1-40 (in Swahili: Kenya)

(Download Die Lewende Christus 1-40 MP3 in Swahili (individual language)) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. (A80937).

Die Lewende Christus 41-80 (in Swahili: Kenya)

(Download Die Lewende Christus 41-80 MP3 in Swahili (individual language)) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. (A80938).

Die Lewende Christus 81-120 (in Swahili: Kenya)

(Download Die Lewende Christus 81-120 MP3 in Swahili (individual language)) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. (A80939).

Die Lewende Christus - Lessons 1 - 3 (in Swahili: Kenya)

(Download Die Lewende Christus - Lessons 1 - 3 MP3 in Swahili (individual language)) Bijbellessen over het leven en de bediening van Christus. Deze maken gebruik van een selectie van 8-12 afbeeldingen uit de grotere serie van 'The Living Christ' die bestaat uit 120 afbeeldingen. (C80940).

Die Lewende Christus - Lessons 4 - 6 (in Swahili: Kenya)

(Download Die Lewende Christus - Lessons 4 - 6 MP3 in Swahili (individual language)) Bijbellessen over het leven en de bediening van Christus. Deze maken gebruik van een selectie van 8-12 afbeeldingen uit de grotere serie van 'The Living Christ' die bestaat uit 120 afbeeldingen. (C80941).

Die Lewende Christus - Lessons 7 - 9 (in Swahili: Kenya)

(Download Die Lewende Christus - Lessons 7 - 9 MP3 in Swahili (individual language)) Bijbellessen over het leven en de bediening van Christus. Deze maken gebruik van een selectie van 8-12 afbeeldingen uit de grotere serie van 'The Living Christ' die bestaat uit 120 afbeeldingen. (C80942).

Die Lewende Christus Lessons 10 - 12 (in Swahili: Kenya)

(Download Die Lewende Christus Lessons 10 - 12 MP3 in Swahili (individual language)) Bijbellessen over het leven en de bediening van Christus. Deze maken gebruik van een selectie van 8-12 afbeeldingen uit de grotere serie van 'The Living Christ' die bestaat uit 120 afbeeldingen. (C80943).

Langala, Kasa Naku Isha 1: Mojitu Ye Anzizo [LLL 1 Beginning with GOD] (in Swahili, Baravenes)

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Swahili (individual language)) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65141).

LLL 1 Beginning with GOD (in Swahili: Kenya)

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Swahili (individual language)) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A75123).

LLL 1 Beginning with GOD (in Swahili: Tanzania)

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Swahili (individual language)) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A72860).

LLL 1 Beginning with GOD (Sunday Sch) (in Swahili: Kenya)

(Download LLL 1 Beginning with GOD (Sunday Sch) MP3 in Swahili (individual language)) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C81780).

Langala, Kasa Naku Isha 2: Wantu Wanazo Quwa Za Mo [LLL 2 Mighty Men of GOD] (in Swahili, Baravenes)

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Swahili (individual language)) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65142).

LLL 2 Mighty Men of GOD (in Swahili: Kenya)

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Swahili (individual language)) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C75124).

LLL 2 Mighty Men of GOD (in Swahili: Tanzania)

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Swahili (individual language)) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A72870).

LLL 2 Mighty Men of GOD (Sunday Sch) (in Swahili: Kenya)

Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C81781).

Langala, Kasa Naku Isha 3: Qshinada Qpitila Kamojo [LLL 3 Victory through GOD] (in Swahili, Baravenes)

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Swahili (individual language)) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65143).

LLL 3 Victory through GOD (in Swahili: Kenya)

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Swahili (individual language)) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C75125).

LLL 3 Victory through GOD (in Swahili: Tanzania)

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Swahili (individual language)) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A72880).

LLL 3 Victory through GOD (Sunday Sch) (in Swahili: Kenya)

(Download LLL 3 Victory through GOD (Sunday Sch) MP3 in Swahili (individual language)) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C81658).

Langala, Kasa Naku Isha 4: Qadimu Wa Mojo [LLL 4 Servants of GOD] (in Swahili, Baravenes)

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Swahili (individual language)) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65144).

LLL 4 Servants of GOD (in Swahili: Kenya)

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Swahili (individual language)) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C75127).

LLL 4 Servants of GOD (in Swahili: Tanzania)

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Swahili (individual language)) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A72890).

LLL 4 Servants of GOD (Sunday Sch) (in Swahili: Kenya)

(Download LLL 4 Servants of GOD (Sunday Sch) MP3 in Swahili (individual language)) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C81782).

Langala, Kasa Naku Isha 5: Karka Moje Safayriye [LLL 5 On Trial for GOD] (in Swahili, Baravenes)

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Swahili (individual language)) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65145).

LLL 5 On Trial for GOD (in Swahili: Kenya)

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Swahili (individual language)) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A75126).

LLL 5 On Trial for GOD (in Swahili: Tanzania)

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Swahili (individual language)) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A72900).

LLL 5 On Trial for GOD (Sunday Sch) (in Swahili: Kenya)

(Download LLL 5 On Trial for GOD (Sunday Sch) MP3 in Swahili (individual language)) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C81659).

Langala, Kasa Naku Isha 6: Yesu'o Hupozo Nani Mali [LLL 6 JESUS - Teacher & Healer] (in Swahili, Baravenes)

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Swahili (individual language)) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65146).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in Swahili: Kenya)

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Swahili (individual language)) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A75128).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in Swahili: Tanzania)

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Swahili (individual language)) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A72910).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (Sun Sch) (in Swahili: Kenya)

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (Sun Sch) MP3 in Swahili (individual language)) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C81783).

Langala, Kasa Naku Isha 7: Yesu'o Ni Abana Na Niqa [LLL 7 JESUS - Lord & Saviour] (in Swahili, Baravenes)

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Swahili (individual language)) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65147).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in Swahili: Kenya)

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Swahili (individual language)) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A75129).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in Swahili: Tanzania)

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Swahili (individual language)) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A72920).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (Sun Sch) (in Swahili: Kenya)

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (Sun Sch) MP3 in Swahili (individual language)) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C81784).

Langala, Kasa Naku Isha 8: Shtendo Cha Roho Qudus [LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT] (in Swahili, Baravenes)

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Swahili (individual language)) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65148).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT (in Swahili: Kenya)

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Swahili (individual language)) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A75130).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT (in Swahili: Tanzania)

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Swahili (individual language)) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A74756).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT (Sun Sch) (in Swahili: Kenya)

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT (Sun Sch) MP3 in Swahili (individual language)) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C81785).

Portrait of Jesus (in Swahili: Kenya)

(Download Portrait of Jesus MP3 in Swahili (individual language)) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. (A31490).

Songs (in Swahili: Kenya)

(Download Songs MP3 in Swahili (individual language)) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A27510).

True Religion (in Swahili: Kenya)

Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. (C85234).

Ukimwi (AIDS) (in Swahili: Kenya)

(Download Ukimwi (AIDS) MP3 in Swahili (individual language)) Onderwijsmaterialen voor algemene doeleinden, zoals informatie over gezondheid, landbouw, alfabetisering of andere thema's. (C85230).

The Way (M) (in Swahili: Kenya)

(Download The Way (M) MP3 in Swahili (individual language)) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A80876).

Woorde van Lewe 1 (in Swahili: Tanzania)

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Swahili (individual language)) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A00240).

Woorde van Lewe 2 (in Swahili: Kenya)

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Swahili (individual language)) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A26921).

Woorde van Lewe 2 (in Swahili: Tanzania)

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Swahili (individual language)) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A00241).