Sunuwar taalnaam

Taal Naam: Sunuwar
ISO Taalcode: suz
GRN Taal Nommer: 4102
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Sunuwar

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Sunuwar

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Sunuwar) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A63259).

Goeie Nuus (in Sunwar: Surel)

(Download Goeie Nuus MP3 in Sunuwar) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A37787).

Woorde van Lewe 2 (awaiting title)

(Download Woorde van Lewe 2 (awaiting title) MP3 in Sunuwar) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A63260).

Woorde van Lewe (in Sunwar: Surel)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Sunuwar) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A37788).

Audio/Video van andere bronnen

The Jesus Story (audiodrama) - Sunuwar - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Sunwar - 2011 Wycliffe Bible Translators, Inc. - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Sunuwar

Kowico Lo
Kwoico Lo
Mukhiya
Sonowal
Sonowar
Sunbar
Sunuar
Sunwar (ISO Taalnaam)
Sunwari

Waar Sunuwar wordt gesproken

India
Nepal

Dialecten verwant aan Sunuwar

People Groups who speak Sunuwar

Surel;

Informatie over Sunuwar

Ander Inligting: Literate in Nepali, Understand Rai:Bahing; Hindu, Christian, New Testament.

Bevolkingsaantal: 37,900

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.