Sukuma: Gwe taalnaam

Taal Naam: Sukuma: Gwe
ISO Taalcode: suk
GRN Taal Nommer: 16925
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Sukuma: Gwe

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Kisukuma)

(Download MP3 in Sukuma: Gwe) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

LLL 1 Beginning with GOD (in Kisukuma)

(Download MP3 in Sukuma: Gwe) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 2 Mighty Men of GOD (in Kisukuma)

(Download MP3 in Sukuma: Gwe) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 3 Victory through GOD (in Kisukuma)

(Download MP3 in Sukuma: Gwe) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 4 Servants of GOD (in Kisukuma)

(Download MP3 in Sukuma: Gwe) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 5 On Trial for GOD (in Kisukuma)

(Download MP3 in Sukuma: Gwe) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in Kisukuma)

(Download MP3 in Sukuma: Gwe) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in Kisukuma)

(Download MP3 in Sukuma: Gwe) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT (in Kisukuma)

(Download MP3 in Sukuma: Gwe) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Songs (in Kisukuma)

(Download MP3 in Sukuma: Gwe) Verzameling van christelijke muziek of liederen. .

Woorde van Lewe (in Kisukuma)

(Download MP3 in Sukuma: Gwe) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Sukuma - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Kisukuma - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Sukuma: Gwe

Gwe
Kigwe
Sukuma (ISO Taalnaam)

Waar Sukuma: Gwe wordt gesproken

Tanzania

Dialecten verwant aan Sukuma: Gwe

People Groups who speak Sukuma: Gwe

Sukuma;