Saho taalnaam

Taal Naam: Saho
ISO Taalcode: ssy
GRN Taal Nommer: 1240
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Saho

Saho - Noah.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Saho

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

1ti, 2it, 3it Yohannis Jawaab [1 John, 2 John, 3 John]

(Download 1 John, 2 John, 3 John MP3 in Saho) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A64494).

Injiil Luukas 1-6 [Luke Ch 1-6]

(Download Luke Ch 1-6 MP3 in Saho) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A64877).

Injiil Luukas 7-10 [Luke Ch 7-10]

(Download Luke Ch 7-10 MP3 in Saho) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A64878).

Jesus the Deliverer (in Irob)

(Download Jesus the Deliverer MP3 in Saho) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A64473).

The Story of Ruth

(Download The Story of Ruth MP3 in Saho) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A64403).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Saho) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A01571).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Saho-Eritrea - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Saho

Sao
Shaho
Shiho
Shoho
萨霍语
薩霍語

Waar Saho wordt gesproken

Eritrea
Ethiopia

Dialecten verwant aan Saho

  • Saho (ISO Language)

People Groups who speak Saho

Irob, Saho;

Informatie over Saho

Ander Inligting: Understand Tigrinya,Amharic;Also Roman Catholic & Orthodox

Bevolkingsaantal: 230,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.