Sô taalnaam

Taal Naam: Sô
ISO Taalcode: sss
GRN Taal Nommer: 23027
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Sô

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe (in Makong)

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C09741).

Woorde van Lewe (in So: Ban Lao)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Sô) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A20221).

Woorde van Lewe (in So: Muong Luang)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Sô) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C17471).

Woorde van Lewe (in So: Nhommarath)

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C18001).

Woorde van Lewe (in So: Phalane)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Sô) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C10071).

Dialecten verwant aan Sô

People Groups who speak Sô

Cali; Mangkong; So;