Sirmauri taalnaam

Taal Naam: Sirmauri
ISO Taalcode: srx
GRN Taal Nommer: 22832
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Sirmauri

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Khus Khabari [Goeie Nuus] (in Sirmauri: Dharthi)

(Download Goeie Nuus MP3 in Sirmauri) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64217).

Khush Khabre [Goeie Nuus] (in Sirmauri: Giripari)

(Download Goeie Nuus MP3 in Sirmauri) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64207).

Sacha Jeevan [The True Life] (in Sirmauri: Dharthi)

(Download The True Life MP3 in Sirmauri) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A64216).

Jiwan ke Aasha [Woorde van Lewe - Hope Of Life] (in Sirmauri: Giripari)

(Download Woorde van Lewe - Hope Of Life MP3 in Sirmauri) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A64206).

Woorde van Lewe (in Sirmuri: Dadahu)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Sirmauri) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C23121).

Audio/Video van andere bronnen

Bible Stories - Sirmauri: Dharthi - (OneStory Partnership)
Jesus Film Project films - Sirmauri - (The Jesus Film Project)

Waar Sirmauri wordt gesproken

India

Dialecten verwant aan Sirmauri