Servisch taalnaam

Taal Naam: Servisch
ISO Taalcode: srp
GRN Taal Nommer: 3946
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Servisch

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Servisch

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Исус, Учитељ и Исцелитељ [LLL 6 JESUS - Teacher & Healer]

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Servisch) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65684).

Goeie Nuus - Audio

(Download Goeie Nuus - Audio MP3 in Servisch) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. For use without picture books. (A63588).

Goeie Nuus^

(Download Goeie Nuus^ MP3 in Servisch) Audio-visuele Bijbellessen met afbeeldingen naar keus. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. Picture books optional. (A62447).

На суђењу Богу [LLL 5 On Trial for GOD]

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Servisch) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65683).

LLL 1 Beginning with GOD

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Servisch) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A62448).

LLL 2 Mighty Men of GOD

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Servisch) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A62449).

LLL 3 Victory through GOD (in српски [Goran: Kosova])

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Servisch) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. Pics 1-20 only. (A62991).

Gledaj Slusaj Zivi 4 [LLL 4 Servants of GOD]

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Servisch) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A64338).

LLL 5 On Trial for GOD (in српски [Goran: Kosova])

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Servisch) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A62992).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in српски [Goran: Kosova])

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Servisch) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63296).

Gledaj Slusaj Zivi 7 [LLL 7 JESUS - Lord & Saviour]

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Servisch) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A64339).

Novi Dan [New Day]

(Download New Day MP3 in Servisch) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A64349).

Дела Светога Духа [LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT]

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Servisch) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65685).

Portions of Luke

(Download Portions of Luke MP3 in Servisch) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A31930).

Sounds of Life

(Download Sounds of Life MP3 in Servisch) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A63587).

Testimony of a Serbian Pastor

(Download Testimony of a Serbian Pastor MP3 in Servisch) Getuigenissen van gelovigen voor evangelisatie of ter bemoediging. (A63427).

Testimony (in српски [Goran: Kosova])

(Download Testimony MP3 in Servisch) Getuigenissen van gelovigen voor evangelisatie of ter bemoediging. (A62851).

Победа кроз Бога [LLL 3 Victory through GOD]

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Servisch) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65682).

Woorde van Lewe - How can I know God?

(Download Woorde van Lewe - How can I know God? MP3 in Servisch) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A21500).

Woorde van Lewe (in српски [Goran: Kosova])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Servisch) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A62850).

Audio/Video van andere bronnen

Hymns - Serbo-Croatian - (NetHymnal)
The Bible - Serbian - Српски аудио Библија - (Wordproject)
The Jesus Story (audiodrama) - Serbian - (The Jesus Film Project)
Who is God? - Serbo-Croatian - (Who Is God?)

Andere namen voor Servisch

Bosnian
Montenegrin
Serbe
Serbian (ISO Taalnaam)
Serbio
Serbisch
Serbo-Croatian
Srpski
Szerb
زبان صربی
Сербский
Српски
塞尔维亚语
塞爾維亞語
세르비아어

Waar Servisch wordt gesproken

Albania
Australia
Bosnia-Herzegovina
Bulgaria
Canada
Croatia
Czech Republic
Greece
Hungary
Kosovo
Libya
Macedonia
Montenegro
Serbia
Switzerland
United Arab Emirates
United States of America
Zambia

Dialecten verwant aan Servisch

People Groups who speak Servisch

Gorani; Jew, Serbian Speaking; Montenegrin; Serb; Yugoslav former, general;

Informatie over Servisch

Ander Inligting: Greek Orthodox; Muslim; Bible.

Alfabetisering: 85

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.

Nieuws over Servisch