Songomeno taalnaam

Taal Naam: Songomeno
ISO Taalcode: soe
GRN Taal Nommer: 23009
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Songomeno

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

LLL 1 Beginning with GOD (in Osongomeno: Ohindu)

Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C82731).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in Osongomeno: Ohindu)

Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C82732).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in Osongomeno: Ohindu)

Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C82733).

Woorde van Lewe (in Osongomeno: Atshudu)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Songomeno) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C11910).

Woorde van Lewe (in Osongomeno: Edja Lukunya)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Songomeno) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C11901).

Woorde van Lewe (in Osongomeno: Ntono)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Songomeno) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C11911).

Woorde van Lewe (in Osongomeno: Ohindu)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Songomeno) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C11921).

Dialecten verwant aan Songomeno

People Groups who speak Songomeno

Songomeno;