Serecole taalnaam

Taal Naam: Serecole
ISO Taalcode: snk
GRN Taal Nommer: 1837
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Serecole

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Serecole

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Becoming a Friend of God

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Serecole) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life 2'. (A31760).

Forgiveness Through Jesus Christ (in Soninke: Azer)

(Download Forgiveness Through Jesus Christ MP3 in Serecole) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A64190).

Goeie Nuus (in Soninkanxaane [Soninke: Gadyaga])

(Download Goeie Nuus MP3 in Serecole) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. Picture 36 is missing. (A38251).

Goeie Nuus (in Soninkanxaane [Soninke: Gadyaga])

(Download Goeie Nuus MP3 in Serecole) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A38153).

Goeie Nuus (in Soninkanxaane [Soninke: Kinbakka])

(Download Goeie Nuus MP3 in Serecole) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A38151).

Goeie Nuus (in Soninkanxaane [Soninke: Kinxenna])

(Download Goeie Nuus MP3 in Serecole) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A38152).

Woorde van Lewe 1

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Serecole) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C01680).

Woorde van Lewe (in Soninkanxaane [Maraka: Touba])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Serecole) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C12281).

Audio/Video van andere bronnen

Bible Stories - Soninke - (OneStory Partnership)
Jesus Film Project films - Soninke - (The Jesus Film Project)
Resources - Soninke from 'Welcome Africans' - (Welcome Africans / Bienvue Africains)

Andere namen voor Serecole

Aswanik
Diawara
Gadyaga
Maraka
Marka
Saracole
Sarahole
Sarahuli
Sarakole
Sarakule
Sarawule
Serahuli
Silabe
Soninkanxaane
Soninke (ISO Taalnaam)
Toubakai
Wakore
Walpre

Waar Serecole wordt gesproken

Burkina Faso
Côte d'Ivoire
Gambia, The
Guinea
Guinea-Bissau
Mali
Mauritania
Senegal

Dialecten verwant aan Serecole

People Groups who speak Serecole

Soninke;

Informatie over Serecole

Ander Inligting: Understand Mandarine, Creole, Fula; Deep-Dyed Muslim.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.