Saami, Northern taalnaam

Taal Naam: Saami, Northern
ISO Taalcode: sme
GRN Taal Nommer: 3475
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Saami, Northern

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Saami, Northern

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Saami, Northern) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A63258).

Testimony and Songs

(Download Testimony and Songs MP3 in Saami, Northern) Getuigenissen van gelovigen voor evangelisatie of ter bemoediging. (A63301).

Woorde van Lewe w/ SAMISK: Andakt

(Download Woorde van Lewe w/ SAMISK: Andakt MP3 in Saami, Northern) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A03700).

Andere namen voor Saami, Northern

Davvin
Davvisamegiella
davvisámegiella
dávvisámegiella
Lapp (offensive name used in the past)
Lapp: Norway
Nordic
Northern Lapp
Northern Lappish (offensive name used in the past)
Northern Saami
Northern Sami (ISO Taalnaam)
Norwegian Lapp (offensive name used in the past)
Norwegian Saami
Saame
Saami
Same
Samegiella
sámegiella
Sami
Sámi
Samic
Samic: Nordic

Waar Saami, Northern wordt gesproken

Finland
Norway
Sweden

Dialecten verwant aan Saami, Northern

People Groups who speak Saami, Northern

Saami, Northern;

Informatie over Saami, Northern

Ander Inligting: Understand Lapp dials.,may Understand Finn.,Norw.;Lutheran

Alfabetisering: 90

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.