Mag-antsi Ayta taalnaam

Taal Naam: Mag-antsi Ayta
ISO Taalcode: sgb
GRN Taal Nommer: 4882
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Mag-antsi Ayta

Ayta Mag-Anchi - God Made Us All.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Mag-antsi Ayta

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Eleseo, Jonas, Ester [LLL 5 On Trial for GOD]

(Download  MP3 in Mag-antsi Ayta) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Hi Apo Jesus, Ya Panginoon Tamo [LLL 7 JESUS - Lord & Saviour]

(Download  MP3 in Mag-antsi Ayta) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Hi Josue Haka Hi Deborah [LLL 3 Victory through GOD]

(Download  MP3 in Mag-antsi Ayta) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Hilan Isaac [LLL 2 Mighty Men of GOD]

(Download  MP3 in Mag-antsi Ayta) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Hi Ruth Haka Hi Samuel [LLL 4 Servants of GOD]

(Download  MP3 in Mag-antsi Ayta) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Ya Dinyag Hen Una [LLL 1 Beginning with GOD]

(Download  MP3 in Mag-antsi Ayta) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Ya Dyang Nan Espiritu Ni Apo Namalyari [LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT]

(Download  MP3 in Mag-antsi Ayta) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Ye Toro Ni Apo Jesus [LLL 6 JESUS - Teacher & Healer]

(Download  MP3 in Mag-antsi Ayta) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Download Mag-antsi Ayta

Audio/Video van andere bronnen

The New Testament - Ayta Mag-antsi - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Mag-antsi Ayta

Ayta, Mag-Anchi
Mag-Anchi
Mag-Anchi Sambal

Waar Mag-antsi Ayta wordt gesproken

Philippines

People Groups who speak Mag-antsi Ayta

Ayta, Mag-Anchi;

Informatie over Mag-antsi Ayta

Ander Inligting: Literate in Pampanga, Zambal; near & close to Christian, Animist New Testament 2005?

Bevolkingsaantal: 8,200

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.