Semandang taalnaam

Taal Naam: Semandang
ISO Taalcode: sdm
GRN Taal Nommer: 16468
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Semandang

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Batu Tajam)

(Download Goeie Nuus MP3 in Semandang) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C84193).

Goeie Nuus (in Kualan: Loko)

(Download Goeie Nuus MP3 in Semandang) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A84148).

Goeie Nuus (in Kualan: Randau)

(Download Goeie Nuus MP3 in Semandang) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A84189).

Goeie Nuus (in Pompang)

(Download Goeie Nuus MP3 in Semandang) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A84160).

Goeie Nuus (in Semadang)

(Download Goeie Nuus MP3 in Semandang) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C84130).

Waar Semandang wordt gesproken

Indonesia

Dialecten verwant aan Semandang

People Groups who speak Semandang

Land Dayak, Semandang;