Sadri taalnaam

Taal Naam: Sadri
ISO Taalcode: sck
GRN Taal Nommer: 685
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Sadri

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Sadri: India)

(Download Goeie Nuus MP3 in Sadri) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C29141).

Jesus Story 1 of 2 (in Sadri: India)

(Download Jesus Story 1 of 2 MP3 in Sadri) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. (A37610).

Jesus Story 2 of 2 (in Sadri: India)

(Download Jesus Story 2 of 2 MP3 in Sadri) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. (A37611).

Songs (in Sadri: India)

(Download Songs MP3 in Sadri) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A29150).

Testimony & Songs (in Sadri: India)

(Download Testimony & Songs MP3 in Sadri) Getuigenissen van gelovigen voor evangelisatie of ter bemoediging. (A63015).

Woorde van Lewe (in Gawari)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Sadri) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Same both sides. (C30331).

Woorde van Lewe (in Sadhari: Orissa)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Sadri) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A18241).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Sadri) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C03130).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Sadani - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Sadani - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Sadri - IEM Version - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Sadri

Chotanagpuri
Chota Nagpuri
Dikku Kaji
Ganwari
Gauuari
Gawari
Goari
Jharkhandhi
Nagpuri
Nagpuria
Sadan
Sadana
Sadani
Sadari
Sadati
Sadhan
Sadhari
Sadna
Sadrik
Santri
Siddri
Sradri
Tea Garden Lingo
छोटानागपुरी

Waar Sadri wordt gesproken

India

Dialecten verwant aan Sadri

People Groups who speak Sadri

Badaik; Chik, Hindu; Nagarchi, Muslim; Rautia;

Informatie over Sadri

Ander Inligting: Understand Assam., Bengali, Hindi, Oriya, Saura. All the dialects are inteligible with each other except for Sadri of Bengaldesh. Hindi, Oriya and Bengali are all used as official languages. Hindi is used in the markets, in prayer or with worship leaders .

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.