Santali taalnaam

Taal Naam: Santali
ISO Taalcode: sat
GRN Taal Nommer: 618
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Santali

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Santali

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in संथाली [Mahali: Bangladesh])

(Download Goeie Nuus MP3 in Santali) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A24910).

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Santali) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A27680).

Goeie Nuus (in संथाली [Santali: Bangladesh])

(Download Goeie Nuus MP3 in Santali) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C22271).

Goeie Nuus (in संथाली [Santali: Nepal])

(Download Goeie Nuus MP3 in Santali) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A63604).

LLL 1 Beginning with GOD (in संथाली [Mahali: Bangladesh])

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Santali) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80391).

LLL 1 Beginning with GOD (in संथाली [Santali: Bangladesh])

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Santali) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C73440).

LLL 2 Mighty Men of GOD (in संथाली [Mahali: Bangladesh])

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Santali) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80392).

LLL 2 Mighty Men of GOD (in संथाली [Santali: Bangladesh])

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Santali) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C72640).

LLL 3 Victory through GOD (in संथाली [Mahali: Bangladesh])

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Santali) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80393).

LLL 4 Servants of GOD (in संथाली [Mahali: Bangladesh])

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Santali) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80394).

LLL 4 Servants of GOD (in संथाली [Santali: Bangladesh])

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Santali) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C74891).

LLL 5 On Trial for GOD (in संथाली [Mahali: Bangladesh])

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Santali) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80395).

LLL 5 On Trial for GOD (in संथाली [Santali: Bangladesh])

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Santali) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C72650).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in संथाली [Mahali: Bangladesh])

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Santali) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80396).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in संथाली [Santali: Bangladesh])

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Santali) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A72660).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT (in संथाली [Santali: Bangladesh])

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Santali) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A72670).

Songs (in संथाली [Santali: Nepal])

(Download Songs MP3 in Santali) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (C31380).

Woorde van Lewe 1

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Santali) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C02911).

Woorde van Lewe 2

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Santali) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C27530).

Woorde van Lewe 3

(Download Woorde van Lewe 3 MP3 in Santali) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A63116).

Mitte Sarina Dahar [Woorde van Lewe - The True Way] (in संथाली [Santali: Nepal])

(Download Woorde van Lewe - The True Way MP3 in Santali) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A63605).

Woorde van Lewe (in संथाली [Santali: Nepal])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Santali) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C31381).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Santali - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Santali - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Santali

Bahasa Santali
Har
Hor
Sainti
Samtali
Sandal
Sangtal
Santal
Santalí
Santar
Santhal
Santhali
Santhiali
Satar
Sentali
Sonthal
संताली
संथाली
桑塔利語
桑塔利语

Waar Santali wordt gesproken

Bangladesh
Bhutan
India
Nepal

Dialecten verwant aan Santali

People Groups who speak Santali

Malto; Santal; Sauria Paharia;

Informatie over Santali

Ander Inligting: Use also in Bangladesh, Understand Hindi, Bengali.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.