Russian taalnaam

Taal Naam: Russian
ISO Taalcode: rus
GRN Taal Nommer: 49
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Russian

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Russian

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

The Biblical View

(Download The Biblical View MP3 in Russian) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. (A37956).

У Бога есть План для Тебя [God Has A Plan For You]

(Download God Has A Plan For You MP3 in Russian) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A65633).

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Russian) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A22741).

Goeie Nuus (in Russian: Siberia)

(Download Goeie Nuus MP3 in Russian) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64276).

Как познать Бога [How To Know God] (in Russian: Central Asia)

(Download How To Know God MP3 in Russian) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. (A32580).

Hymns

(Download Hymns MP3 in Russian) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A74712).

Die Lewende Christus (1-60)

(Download Die Lewende Christus (1-60) MP3 in Russian) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. (A64791).

Die Lewende Christus (61-120)

(Download Die Lewende Christus (61-120) MP3 in Russian) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. (A64792).

LLL 1 Beginning with GOD

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Russian) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80100).

LLL 2 Mighty Men of GOD

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Russian) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80101).

LLL 3 Victory through GOD

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Russian) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80102).

LLL 4 Servants of GOD

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Russian) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80104).

LLL 5 On Trial for GOD

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Russian) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80105).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Russian) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80103).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Russian) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80106).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Russian) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80107).

Miracles in Russia 1

(Download Miracles in Russia 1 MP3 in Russian) Getuigenissen van gelovigen voor evangelisatie of ter bemoediging. Testimones of ex-drug addicts (A63928).

Miracles in Russia 2

(Download Miracles in Russia 2 MP3 in Russian) Getuigenissen van gelovigen voor evangelisatie of ter bemoediging. Testimones of ex-drug addicts (A63929).

Portrait of Jesus

(Download Portrait of Jesus MP3 in Russian) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. (A31340).

Shaman's Story (Buryatia) (in Russian: Siberia)

(Download Shaman's Story (Buryatia) MP3 in Russian) Getuigenissen van gelovigen voor evangelisatie of ter bemoediging. (A37771).

Testimony

(Download Testimony MP3 in Russian) Getuigenissen van gelovigen voor evangelisatie of ter bemoediging. (A28470).

The Way of Salvation (in Russian: Siberia)

(Download The Way of Salvation MP3 in Russian) Getuigenissen van gelovigen voor evangelisatie of ter bemoediging. (A37770).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Russian) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A21091).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Russian

A34151 Testimonies Download Testimonies MP3 in Russian (in Buriat: Bohaan)

Audio/Video van andere bronnen

God's Powerful Saviour - Russian - Readings from the Gospel of Luke - (Audio Treasure)
God's Story Audiovisual - Russian - (God's Story)
Hymns - Russian - (NetHymnal)
Jesus Film Project films - Central Asian Russian - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Russian - (The Jesus Film Project)
The Bible - Russian - Bible League - (Talking Bibles)
The Bible - Russian - Аудио Библия проекта - (Wordproject)
The Gospel - Russian - (Global Gospel, The)
The Hope Video - Russian - (Mars Hill Productions)
The Jesus Story (audiodrama) - Central Asian Russian - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Russian - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Russian - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Russian - 1876 Synodal Bible - (Faith Comes By Hearing)
The Prophet's Story - Russian (Русский) - (The Prophets' Story)
Thru the Bible Russian Podcast - (Thru The Bible)
Вопросы с Ответы Серия 1- Бог и Создание (children's songs) - (Songs for Saplings)

Andere namen voor Russian

Bahasa Rusia
Eluosi
Olossu
Ruski
Ruskie
Ruso
Russ
Russe
Russisch
Russit
Russki
Russo
Tiếng Nga
الروسية
زبان روسی
Русский
रूसी
ரஷியன்
俄罗斯
俄羅斯
俄語
俄语
ภาษารัสเซีย

Waar Russian wordt gesproken

Armenia
Azerbaijan
Belarus
Bulgaria
Canada
China
Croatia
Czech Republic
Estonia
Finland
Georgia
Germany
Greece
Israel
Kazakhstan
Kyrgyzstan
Latvia
Lithuania
Moldova
Mongolia
Mozambique
Norway
Poland
Romania
Russia
Serbia
Slovakia
Svalbard
Tajikistan
Turkmenistan
Ukraine
United States of America
Uruguay
Uzbekistan
Yugoslavia

Dialecten verwant aan Russian

People Groups who speak Russian

Chelkans; Gypsy, Ruska Roma; Han Chinese, Mandarin; Jew, Russian Speaking; Jews, Mountain; Kereks; Kumandins; Mingrelian; Russian; Tubalars; Turk, Meskhetian;

Informatie over Russian

Ander Inligting: National language; Orthodox., Roman Catholic, Muslim, Christian; Bible, JESUS film.

Bevolkingsaantal: 165,551,368

Alfabetisering: 99

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.