Domari taalnaam

Taal Naam: Domari
ISO Taalcode: rmt
GRN Taal Nommer: 9372
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Domari

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in دومَری:لولی [Domari: Luli])

(Download Goeie Nuus MP3 in Domari) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A37525).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Dom - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Domari

Barake
Dom
Domra Magu Hiya
Gypsy
Kurbat
Luti
Mehtar
Middle Eastern Romani
Nawar
Nawari
Near-Eastern Gypsy
Rrom
Tsigene
دومَری

Waar Domari wordt gesproken

Afghanistan
Egypt
Gaza Strip
India
Iran
Iraq
Israel
Jordan
Libya
Russia
Syria
Turkey
Uzbekistan

Dialecten verwant aan Domari

People Groups who speak Domari

Gypsy, Domari;

Informatie over Domari

Bevolkingsaantal: 500,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.