Tarifit taalnaam

Taal Naam: Tarifit
ISO Taalcode: rif
GRN Taal Nommer: 3066
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Tarifit

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Tarifit

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus^ for Men

(Download Goeie Nuus^ for Men MP3 in Tarifit) Audio-visuele Bijbellessen met afbeeldingen naar keus. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A37943).

Goeie Nuus^ for Women

(Download Goeie Nuus^ for Women MP3 in Tarifit) Audio-visuele Bijbellessen met afbeeldingen naar keus. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A37942).

Goeie Nuus^ (in Tarifit: Urrighel)

(Download Goeie Nuus^ MP3 in Tarifit) Audio-visuele Bijbellessen met afbeeldingen naar keus. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A31460).

Woorde van Lewe w/ ARABIC: Morocco

(Download Woorde van Lewe w/ ARABIC: Morocco MP3 in Tarifit) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes songs in ARABIC: Morocco (C11180).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Tarifit - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Tarifit (Abs) - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Tarifit (Lbs) - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Tarifit

Fifia
Galauwi
Northern Shilha
Rif
Rifain
Riff
Rifi
Rifia
Rifian
Ruafa
Shilha
Tamazight Tarifit
Tarifchth
Tirifie

Waar Tarifit wordt gesproken

Algeria
Belgium
France
Germany
Morocco
Netherlands
Spain

Dialecten verwant aan Tarifit

People Groups who speak Tarifit

Berber, Rif;

Informatie over Tarifit

Ander Inligting: Bible portions. Galauwi is the central dialect and spoken around Nador.

Bevolkingsaantal: 4,000,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.