Kau Bru taalnaam

Taal Naam: Kau Bru
ISO Taalcode: ria
GRN Taal Nommer: 755
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Kau Bru

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Kau Bru

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Becoming a Friend of God

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Kau Bru) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life 2'. (A38106).

Khupor Kaham [Goeie Nuus]

(Download Goeie Nuus MP3 in Kau Bru) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A63297).

LLL 1 Beginning with GOD

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Kau Bru) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A38107).

LLL 2 Mighty Men of GOD

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Kau Bru) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A38108).

Woorde van Lewe 1

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Kau Bru) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C25391).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Kau Bru - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Kau Bru

Bru
Reang
Riang
Riang (India) (ISO Taalnaam)
Tipra
Tuikuk
रियांग

Waar Kau Bru wordt gesproken

Bangladesh
India

People Groups who speak Kau Bru

Reang;

Informatie over Kau Bru

Ander Inligting: Understand Bengali, Lush.; Often Servants of Lushai. blingual in Mizo; Considered to be a dialect of Kok Borok.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.