Quechua, Cuzco taalnaam

Taal Naam: Quechua, Cuzco
ISO Taalcode: quz
GRN Taal Nommer: 1598
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Quechua, Cuzco

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Quechua, Cuzco

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

LLL 5 On Trial for GOD (in Quechua, Cuzco: Caylloma)

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Quechua, Cuzco) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C34820).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in Quechua, Cuzco: Caylloma)

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Quechua, Cuzco) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C35060).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT (in Quechua, Cuzco: Caylloma)

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Quechua, Cuzco) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C35061).

Songs (in Quechua, Cuzco: Caylloma)

(Download Songs MP3 in Quechua, Cuzco) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A35050).

Woorde van Lewe 1

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Quechua, Cuzco) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C23080).

Woorde van Lewe 2

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Quechua, Cuzco) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C23081).

Woorde van Lewe (in Quechua, Cuzco: Caylloma)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Quechua, Cuzco) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C35051).

Woorde van Lewe (in Quechua, Cuzco: Caylloma)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Quechua, Cuzco) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A34821).

Audio/Video van andere bronnen

The New Testament - Quechua, Cusco - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Quechua, Cuzco

Cusco Quechua (ISO Taalnaam)
Cuzco
Cuzco Quechua
Inca
Qheswa
Quechua Cusco
Quechua de Cusco-Collao
Quechua de Cuzco
Quechua Qosqo-Qollaw
Runasimi Qusqu Qullaw

Waar Quechua, Cuzco wordt gesproken

Bolivia
India
Peru

Dialecten verwant aan Quechua, Cuzco

People Groups who speak Quechua, Cuzco

Quechua, Cuzco;

Informatie over Quechua, Cuzco

Ander Inligting: Understand Q.: Ayac. Spanish, Boli.; Campesino, New Testament 1947 Bible 1988.

Bevolkingsaantal: 2,000,000

Alfabetisering: 5

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.