Quechua, Bolivia taalnaam

Taal Naam: Quechua, Bolivia
ISO Taalcode: quh
GRN Taal Nommer: 97
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Quechua, Bolivia

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Quechua, Bolivia

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Quechua: Oruro)

(Download Goeie Nuus MP3 in Quechua, Bolivia) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C37170).

Goeie Nuus (in Quechua, S. Bolivian: Cochabamba)

(Download Goeie Nuus MP3 in Quechua, Bolivia) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A37622).

Goeie Nuus (in Quechua, S. Bolivian: Sucre)

(Download Goeie Nuus MP3 in Quechua, Bolivia) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A32620).

LLL 1 Beginning with GOD (in Quechua, S. Bolivian: Cochabamba)

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Quechua, Bolivia) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A78475).

LLL 4 Servants of GOD (in Quechua, S. Bolivian: Cochabamba)

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Quechua, Bolivia) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A78478).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in Quechua, S. Bolivian: Cochabamba)

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Quechua, Bolivia) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C37623).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in Quechua, S. Bolivian: Sucre)

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Quechua, Bolivia) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C37612).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in Quechua: Oruro)

Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C37171).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in Quechua, S. Bolivian: Cochabamba)

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Quechua, Bolivia) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A78481).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in Quechua, S. Bolivian: Sucre)

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Quechua, Bolivia) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C37613).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT (in Quechua, S. Bolivian: Cochabamba)

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Quechua, Bolivia) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C37624).

Woorde van Lewe 1

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Quechua, Bolivia) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A04220).

Woorde van Lewe 2

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Quechua, Bolivia) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A04221).

Woorde van Lewe (in Quechua, Bolivia: Potosi)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Quechua, Bolivia) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A29900).

Woorde van Lewe (in Quechua: Oruro)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Quechua, Bolivia) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A38299).

Woorde van Lewe (in Quechua, S. Bolivian: Cochabamba)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Quechua, Bolivia) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Same both sides (C37625).

Woorde van Lewe (in Quechua, S. Bolivian: Sucre)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Quechua, Bolivia) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Same on both sides (C37614).

Mensajes y Cantos [Woorde van Lewe] (in Quechua, South Bolivian: Chuquisaca)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Quechua, Bolivia) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A38072).

Audio/Video van andere bronnen

God's Story Audio - Quechua - (God's Story)
The Jesus Story (audiodrama) - Quechua South Bolivian - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Quechua, South Bolivian - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Quechua, South Bolivian - 2014 Bible Society of Bolivia - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Quechua, Bolivia

Bolivia
Central Bolivian Quechua
Cochabamba
Quechua Boliviano
Quechua, South Bolivian
Quechua, South Bolivian: Cochabamba
Quichua: Bolivia
South Bolivian Quechua (ISO Taalnaam)
Sucre

Waar Quechua, Bolivia wordt gesproken

Argentina
Bolivia

Dialecten verwant aan Quechua, Bolivia

People Groups who speak Quechua, Bolivia

Quechua; Quechua, Northwest Jujuy;

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.