Portugees taalnaam

Taal Naam: Portugees
ISO Taalcode: por
GRN Taal Nommer: 1007
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Portugees

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Portugees

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Portugees) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A17181).

Goeie Nuus 1 of 2 (in português [Portuguese: Brasil Interior])

(Download Goeie Nuus 1 of 2 MP3 in Portugees) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A37470).

Goeie Nuus 2 of 2 (in português [Portuguese: Brasil Interior])

(Download Goeie Nuus 2 of 2 MP3 in Portugees) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A37471).

Goeie Nuus (in português [Portuguese: Mozambique])

(Download Goeie Nuus MP3 in Portugees) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A61022).

Goeie Nuus with songs (in Português [Portuguese: Brasil])

(Download Goeie Nuus with songs MP3 in Portugees) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A32321).

Vida! [Life with Christ]

(Download Life with Christ MP3 in Portugees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A63545).

Die Lewende Christus 1-32 (in português [Portuguese: Mozambique])

(Download Die Lewende Christus 1-32 MP3 in Portugees) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. (A61023).

Die Lewende Christus 33-60 (in português [Portuguese: Mozambique])

(Download Die Lewende Christus 33-60 MP3 in Portugees) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. (A61024).

Die Lewende Christus 61-96 (in português [Portuguese: Mozambique])

(Download Die Lewende Christus 61-96 MP3 in Portugees) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. (A61025).

Die Lewende Christus 97-120 (in português [Portuguese: Mozambique])

(Download Die Lewende Christus 97-120 MP3 in Portugees) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. (A61026).

LLL 1 Beginning with GOD

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Portugees) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A74995).

LLL 1 Beginning with GOD (in Português [Portuguese: Brasil])

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Portugees) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A73770).

LLL 1 Beginning with GOD (in português [Portuguese: Mozambique])

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Portugees) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A61014).

LLL 2 Mighty Men of GOD

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Portugees) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A74996).

LLL 2 Mighty Men of GOD (in Português [Portuguese: Brasil])

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Portugees) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A74711).

LLL 2 Mighty Men of GOD (in português [Portuguese: Mozambique])

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Portugees) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A61015).

Livro 3 – Vitória com Deus [LLL 3 Victory through GOD] (in Português [Portuguese: Brasil])

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Portugees) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A73940).

LLL 3 Victory through GOD (in português [Portuguese: Mozambique])

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Portugees) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A61016).

LLL 4 Servants of GOD (in Português [Portuguese: Brasil])

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Portugees) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A73780).

LLL 4 Servants of GOD (in português [Portuguese: Mozambique])

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Portugees) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A61017).

LLL 5 On Trial for GOD (in Português [Portuguese: Brasil])

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Portugees) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A73950).

LLL 5 On Trial for GOD (in português [Portuguese: Mozambique])

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Portugees) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A61018).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in Português [Portuguese: Brasil])

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Portugees) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A73790).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in português [Portuguese: Mozambique])

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Portugees) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A61019).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in Português [Portuguese: Brasil])

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Portugees) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A73800).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in português [Portuguese: Mozambique])

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Portugees) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A61020).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT (in Português [Portuguese: Brasil])

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Portugees) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A73810).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT (in português [Portuguese: Mozambique])

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Portugees) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A61021).

Portrait of Jesus 1

(Download Portrait of Jesus 1 MP3 in Portugees) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. (A34020).

Portrait of Jesus 2

(Download Portrait of Jesus 2 MP3 in Portugees) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. (A34021).

Woorde van Lewe 1 (in Português [Portuguese: Brasil])

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Portugees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A04030).

Woorde van Lewe 2 (in Português [Portuguese: Brasil])

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Portugees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A04031).

Woorde van Lewe for Children

(Download Woorde van Lewe for Children MP3 in Portugees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C18341).

Woorde van Lewe (in português [Portuguese: Brasil Interior])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Portugees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A34420).

Woorde van Lewe (in português [Portuguese: Brasil Interior])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Portugees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C37480).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Portugees

A05991 Woorde van Lewe Download Woorde van Lewe MP3 in Portugees (in Umbundu)

Audio/Video van andere bronnen

God's Story Audiovisual - Portuguese - (God's Story)
Hymns - Portuguese - (NetHymnal)
Jesus Film Project films - Portuguese, Mozambique - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Portuguese, Portugal - (The Jesus Film Project)
The Bible - Portuguese - Projecto Bíblia Audio - (Wordproject)
The Hope Video - Portuguese - (Mars Hill Productions)
The Jesus Story (audiodrama) - Portuguese Brazil - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Portuguese Portugal - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Portuguese - Almeida Revista e Atualizada - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Portuguese - Almeida Revista e Corrigida - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Portuguese - Nova Traducao Linguagem de Hoje - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Portuguese - Tradução Interconfessiol - a BÍBLIA para todos - (Faith Comes By Hearing)
Thru the Bible Portuguese (Brazilian) Podcast - (Thru The Bible)
Who is God? - Portuguese - (Who Is God?)
Who is God? video - Portuguese - (Who Is God?)

Andere namen voor Portugees

Bahasa Portugis
Portugais
Portugiesisch
Portugues
Portugués
Português
Portuguese (ISO Taalnaam)
Tiếng Bồ Đào Nha
البرتغالية
زبان پرتغالی
Португальский
पुर्तगाली
போர்ச்சுகீஸ்
葡萄牙語
葡萄牙语
ภาษาโปรตุเกส

Waar Portugees wordt gesproken

Angola
Antigua and Barbuda
Australia
Belgium
Bermuda
Brazil
Canada
Cape Verde
China
Congo, Republic of the
Equatorial Guinea
France
Germany
Guinea-Bissau
Guyana
India
Jamaica
Luxembourg
Macau
Malawi
Mozambique
Netherlands Antilles
Oman
Paraguay
Portugal
Saint Vincent and the Grenadines
São Tomé and Príncipe
Senegal
Spain
Suriname
Switzerland
Timor-Leste
United Kingdom
United States of America
Uruguay
Venezuela
Zambia

Dialecten verwant aan Portugees

People Groups who speak Portugees

Agavotaguerra; Amanaye; Amapa Creole; Amerindian, Detribalized; Angolan Mestico; Apiaka; Arana; Arara do Mato Grosso; Atikum, Uamue; Brazilian, Black; Brazilian, general; Brazilian, Mestizo; Brazilian, White; Cape Verdean; Chinese, general; Coloured; German; Guato; Guinea-Bissaun, general; Gypsy, Brazilian; Gypsy, Portuguese; Iapama, Apama; Irantxe; Italo-Mulatto; Japanese, Brazilian; Jenipapo-Kanide; Jew, Portuguese Speaking; Jiripanco; Kabixi; Kaimbe; Kaixana; Kalabaca; Kalanko; Kamba; Kambeba; Kambiwa; Kampe; Kaninde; Kanoe; Kantarure; Kapinawa; Karapoto; Kariri-Xoco; Karuazu; Katukina-Jutai; Kaxixo; Kaxuyana; Kiriri; Kokama; Kontanawa; Kreje; Latin American Branco; Macanese; Mandahuaca; Marinawa; Matipu; Mekem; Mestico, Mozambican; Nahukwa; Naua; Nukuini; Ofaye; Paiaku; Pankara; Pankarare; Pankararu; Pankaru; Paranawat; Pataxo; Pataxo-Hahahae; Pipipa; Pitaguari; Portuguese; Potiguara; Poyanawa; Ribeirinhos, Amazon River Peoples; Romani, Calo; Shanenawa; Siriano; Swiss, Portuguese-Speaking; Tabajara; Tapeba; Tapuia; Tingui-Boto; Tora; Tremembe; Truka; Tumbalala; Tupinamba; Tupinikim; Tuxa; Umutina; Wakona; Wassu; Xakriaba; Xambioa; Xeta; Xipaia; Xoco; Xukuru; Xukuru-Kariri; Yabaana;

Informatie over Portugees

Ander Inligting: Rcds. apparantly fine for Portuguese & Africa.

Bevolkingsaantal: 13,248,200

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.