Poke taalnaam

Taal Naam: Poke
ISO Taalcode: pof
GRN Taal Nommer: 23051
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Poke

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Buku 4 [LLL 4 Servants of GOD] (in Topoke: Eastern)

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Poke) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65418).

Iongia-Ongia Elembe Age [God Loves You] (in Topoke: Eastern)

(Download God Loves You MP3 in Poke) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A65442).

Mbolindo [Goeie Nuus] (in Topoke: Eastern)

(Download Goeie Nuus MP3 in Poke) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A65414).

N° 1: Gepangelo a Iongia ongia [LLL 1 Beginning with GOD] (in Topoke: Eastern)

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Poke) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65415).

N° 2: Ngombe Y’Iongia ongia [LLL 2 Mighty Men of GOD] (in Topoke: Eastern)

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Poke) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65416).

N° 3: Olonga a ohia bw’Iongia ongia [LLL 3 Victory through GOD] (in Topoke: Eastern)

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Poke) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65417).

N° 5: Omekama po J’Iongia ongia [LLL 5 On Trial for GOD] (in Topoke: Eastern)

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Poke) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65419).

N° 7: Yesu Mokonji [LLL 7 JESUS - Lord & Saviour] (in Topoke: Eastern)

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Poke) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65421).

N° 8: Mesala me Moenda Molo [LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT] (in Topoke: Eastern)

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Poke) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65422).

Woorde van Lewe (in Topoke: Eastern)

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C20851).

Woorde van Lewe (in Topoke: Western)

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C20901).

Yaasanei a mopalesi molene omoete baito batubu lin [LLL 6 JESUS - Teacher & Healer] (in Topoke: Eastern)

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Poke) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65420).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Poke - (The Jesus Film Project)

Dialecten verwant aan Poke

People Groups who speak Poke

Poke;