Pahari-Potwari taalnaam

Taal Naam: Pahari-Potwari
ISO Taalcode: phr
GRN Taal Nommer: 23024
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Pahari-Potwari

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Mirpuri)

(Download Goeie Nuus MP3 in Pahari-Potwari) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64804).

Goeie Nuus (in Mirpuri)

(Download Goeie Nuus MP3 in Pahari-Potwari) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64847).

Meeting The Creator God (in Mirpuri)

(Download Meeting The Creator God MP3 in Pahari-Potwari) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) (A64805).

Woorde van Lewe (in Pahari: Poonch)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Pahari-Potwari) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C06311).

Woorde van Lewe (in Punjabi: Pahari)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Pahari-Potwari) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C06351).

Woorde van Lewe 2 (in Pahari: Poonch)

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C75192).

Woorde van Lewe w/ PUNJABI: Muslim (in Pahari: Murree Hills)

(Download Woorde van Lewe w/ PUNJABI: Muslim MP3 in Pahari-Potwari) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes PUNJABI: Muslim (C06310).

Dialecten verwant aan Pahari-Potwari

People Groups who speak Pahari-Potwari

Labana, Muslim;