Pame, Central taalnaam

Taal Naam: Pame, Central
ISO Taalcode: pbs
GRN Taal Nommer: 91
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Pame, Central

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Pame, Central

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe w/ SPANISH songs

(Download Woorde van Lewe w/ SPANISH songs MP3 in Pame, Central) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes songs in Spanish (C23540).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Pame, Central

C22850 DIAGNOSTIC A: North B: South Download DIAGNOSTIC A: North B: South MP3 in Pame, Central (in Español [Spanish: Mexico])

A38332 Norte/Sur Diagnostic Download Norte/Sur Diagnostic MP3 in Pame, Central (in Español [Spanish: Mexico])

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Pame, Central - (The Jesus Film Project)
New Testament - Pame, Central - (La Liga Biblica)
Scripture resources - Pame, Central - (Scripture Earth)

Andere namen voor Pame, Central

Central
Central Pame (ISO Taalnaam)
Chichimeca Pame
Chichimeca Pame: Central
Santa Maria Acapulco Pame

Waar Pame, Central wordt gesproken

Mexico

People Groups who speak Pame, Central

Pame, Central;

Informatie over Pame, Central

Ander Inligting: Semi-literate in (Spanish); Some Roman Catholic; semi-acculturated, New Testament 2007?

Bevolkingsaantal: 6,150

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.