Nyakyusa-Ngonde taalnaam

Taal Naam: Nyakyusa-Ngonde
ISO Taalcode: nyy
GRN Taal Nommer: 22826
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Nyakyusa-Ngonde

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Inongwa Inunu [Goeie Nuus] (in Ngonde)

(Download Goeie Nuus MP3 in Nyakyusa-Ngonde) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A65186).

Ubwandilo Nu Kyala [LLL 1 Beginning with GOD] (in Ngonde)

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Nyakyusa-Ngonde) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65187).

Abandu Bamaka Ba Kyala [LLL 2 Mighty Men of GOD] (in Ngonde)

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Nyakyusa-Ngonde) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65188).

Ubutole Bwa Kyala [LLL 3 Victory through GOD] (in Ngonde)

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Nyakyusa-Ngonde) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65189).

Ababombi ba Kyala [LLL 4 Servants of GOD] (in Ngonde)

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Nyakyusa-Ngonde) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65190).

Kugheliwa Nu Kyala [LLL 5 On Trial for GOD] (in Ngonde)

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Nyakyusa-Ngonde) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65191).

Yesu Omanyisya Nukuchisya [LLL 6 JESUS - Teacher & Healer] (in Ngonde)

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Nyakyusa-Ngonde) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65192).

Yesu Yontwa Kangi Mpoki [LLL 7 JESUS - Lord & Saviour] (in Ngonde)

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Nyakyusa-Ngonde) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65193).

Imbombo Sya Mbepo Mwikemo [LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT] (in Ngonde)

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Nyakyusa-Ngonde) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A65194).

Woorde van Lewe 1 (in Nyakyusa)

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Nyakyusa-Ngonde) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C00360).

Woorde van Lewe 2 (in Nyakyusa)

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Nyakyusa-Ngonde) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C00361).

Woorde van Lewe (in Ngonde)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Nyakyusa-Ngonde) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C03920).

Woorde van Lewe (in Nyakyusa-Ngonde: Sukwa)

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C01371).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Kinyakyusa (Tanzania) - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Ngonde - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Kinyakyusa - (Faith Comes By Hearing)

Waar Nyakyusa-Ngonde wordt gesproken

Malawi
Tanzania

Dialecten verwant aan Nyakyusa-Ngonde

People Groups who speak Nyakyusa-Ngonde

Nyakyusa;