Naxi taalnaam

Taal Naam: Naxi
ISO Taalcode: nxq
GRN Taal Nommer: 4700
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Naxi

Naxi - The Prodigal Son.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Naxi

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Becoming a Friend of God

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Naxi) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (A25981).

Goeie Nuus (in Mosuo: Dongfeng)

(Download Goeie Nuus MP3 in Naxi) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64261).

Goeie Nuus (in Mosuo: Ninglang)

(Download Goeie Nuus MP3 in Naxi) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64845).

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Naxi) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A29920).

Goeie Nuus (in Naxi: Fenglian Chun-Fenke)

(Download Goeie Nuus MP3 in Naxi) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64262).

Goeie Nuus (in Naxi: Lijiang: Longko)

(Download Goeie Nuus MP3 in Naxi) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64263).

Woorde van Lewe (in Mosuo)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Naxi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A27480).

Woorde van Lewe (Eval.) (in Naxi: Deqin)

(Download Woorde van Lewe (Eval.) MP3 in Naxi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A34251).

Woorde van Lewe 2

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Naxi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A29911).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Naxi - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Naxi

Lomi
Moso (offensive name used in the past)
Mosso (offensive name used in the past)
Mo-Su (offensive name used in the past)
Mu
Nahi
Nahsi
Nakhi
Naqxi
Nasi
納西
納西語
纳西

Waar Naxi wordt gesproken

China

Dialecten verwant aan Naxi

People Groups who speak Naxi

Malimasa; Mosuo; Naheng; Naju; Naxi; Naxi, Northern;

Informatie over Naxi

Ander Inligting: Literate in Chinese; Daoism, few Christian , Bible portions.

Bevolkingsaantal: 300,000

Alfabetisering: 60

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.