Natioro taalnaam

Taal Naam: Natioro
ISO Taalcode: nti
GRN Taal Nommer: 14745
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Natioro

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Becoming a Friend of God (in Natioro: Ginaourou)

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Natioro) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (C37893).

Goeie Nuus (in Natioro: Ginaourou)

(Download Goeie Nuus MP3 in Natioro) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C37892).

Goeie Nuus (in Natuoro)

(Download Goeie Nuus MP3 in Natioro) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C29240).

Woorde van Lewe (in Natuoro)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Natioro) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C29231).

Andere namen voor Natioro

Koo'ra
Natjoro
Natyoro

Waar Natioro wordt gesproken

Burkina Faso

Dialecten verwant aan Natioro

People Groups who speak Natioro

Natioro;