Nepalees taalnaam

Taal Naam: Nepalees
ISO Taalcode: npi
GRN Taal Nommer: 6428
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Nepalees

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Nepalees

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

भुकम्प पछि [After the Earthquake] (in नेपाली [Nepali: Kathmandu])

(Download After the Earthquake MP3 in Nepalees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A65455).

Are You Happy? (in नेपाली [Nepali: Kathmandu])

(Download Are You Happy? MP3 in Nepalees) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. (A27110).

Christmas & Easter (in नेपाली [Nepali: Kathmandu])

(Download Christmas & Easter MP3 in Nepalees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A37696).

Classic Nepali Hymns (in नेपाली [Nepali: Darjeeling])

(Download Classic Nepali Hymns MP3 in Nepalees) Verzameling van christelijke muziek of liederen. Also contains songs in Hindi. (A63958).

Thaa Aa Paaunai Padney Kudaa [Everyone Should Know The Truth] (in Nepali: Kalikot)

(Download Everyone Should Know The Truth MP3 in Nepalees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A65621).

Follow Up (in नेपाली [Nepali: Kathmandu])

(Download Follow Up MP3 in Nepalees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A37694).

Follow Up Messages (in नेपाली [Nepali: Kathmandu])

(Download Follow Up Messages MP3 in Nepalees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C75099).

Asal Khabar Shrabya Drishya [Goeie Nuus]

(Download Goeie Nuus MP3 in Nepalees) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64238).

Raamro Khabar [Goeie Nuus] (in Achhami [Nepali: Achhami])

(Download Goeie Nuus MP3 in Nepalees) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A65784).

Goeie Nuus (in नेपाली: बझंगी [Nepali: Bajhangi])

(Download Goeie Nuus MP3 in Nepalees) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A63333).

Alolon Ge Pemili Ana Minamina [Goeie Nuus] (in Nepali: Bajurali)

(Download Goeie Nuus MP3 in Nepalees) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C62313).

Goeie Nuus (in नेपाली [Nepali: Bhutan])

(Download Goeie Nuus MP3 in Nepalees) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A80350).

Goeie Nuus (in Nepali: Darchulee)

(Download Goeie Nuus MP3 in Nepalees) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C62312).

Asal Khabar [Goeie Nuus] (in Nepali: Kalikot)

(Download Goeie Nuus MP3 in Nepalees) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A65620).

Goeie Nuus (in नेपाली [Nepali: Kathmandu])

(Download Goeie Nuus MP3 in Nepalees) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A32951).

Gospel (in नेपाली [Nepali: Kathmandu])

(Download Gospel MP3 in Nepalees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A37693).

Uhan Ko Karar [His Covenant]

(Download His Covenant MP3 in Nepalees) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A63820).

Pheri Aune Ashama [The Hope Of Return]

(Download The Hope Of Return MP3 in Nepalees) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A63816).

Uhako Mahima [In His Glory]

(Download In His Glory MP3 in Nepalees) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A63815).

LLL 1 Beginning with GOD for Children^

(Download LLL 1 Beginning with GOD for Children^ MP3 in Nepalees) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A75105).

LLL 1 Beginning with GOD

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Nepalees) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63576).

LLL 1 Beginning with GOD (in नेपाली [Nepali: Kathmandu])

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Nepalees) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A79174).

LLL 2 Mighty Men of GOD

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Nepalees) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63577).

LLL 3 Victory through GOD

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Nepalees) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63578).

LLL 4 Servants of GOD

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Nepalees) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63579).

LLL 5 On Trial for GOD

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Nepalees) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63580).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Nepalees) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63581).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Nepalees) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63582).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in नेपाली [Nepali: Kathmandu])

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Nepalees) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C79180).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Nepalees) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63583).

Malai Timro Banau [Make Me Yours]

(Download Make Me Yours MP3 in Nepalees) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A63819).

Promises of God

(Download Promises of God MP3 in Nepalees) Muziek en onderwijsprogramma's, zoals de materialen van de Scripture Gift Mission. (A64085).

Songs

(Download Songs MP3 in Nepalees) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A33491).

Songs (in नेपाली [Nepali: Kathmandu])

(Download Songs MP3 in Nepalees) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (C31200).

Student (in नेपाली [Nepali: Kathmandu])

(Download Student MP3 in Nepalees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A37695).

Teaching (in नेपाली [Nepali: Kathmandu])

(Download Teaching MP3 in Nepalees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A37697).

Testimony

(Download Testimony MP3 in Nepalees) Getuigenissen van gelovigen voor evangelisatie of ter bemoediging. (A62307).

Saacho Kudaa Lukna Sakdaina [Truth Cannot Be Hidden] (in Achhami [Nepali: Achhami])

(Download Truth Cannot Be Hidden MP3 in Nepalees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A65785).

Jeevanko Baato [The Way of Life] (in नेपाली: बझंगी [Nepali: Bajhangi])

(Download The Way of Life MP3 in Nepalees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A63334).

Woorde van Lewe 1 (in नेपाली [Nepali: Darjeeling])

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Nepalees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C03150).

Woorde van Lewe 1 (in नेपाली [Nepali: Kathmandu])

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Nepalees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A03090).

Woorde van Lewe 2 (in नेपाली [Nepali: Darjeeling])

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Nepalees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C20431).

Woorde van Lewe 2 (in नेपाली [Nepali: Kathmandu])

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Nepalees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A20731).

Woorde van Lewe 3 (in नेपाली [Nepali: Kathmandu])

(Download Woorde van Lewe 3 MP3 in Nepalees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A20700).

Woorde van Lewe 4 (in नेपाली [Nepali: Kathmandu])

(Download Woorde van Lewe 4 MP3 in Nepalees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A20781).

Woorde van Lewe (M) (in नेपाली [Nepali: Kathmandu])

(Download Woorde van Lewe (M) MP3 in Nepalees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A03151).

Woorde van Lewe w/ DOTELI (in Baitadi [Nepali: Baitadi])

(Download Woorde van Lewe w/ DOTELI MP3 in Nepalees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes messages and songs in DOTELI (C20070).

Woorde van Lewe w/ NEPALI (in नेपाली: बझंगी [Nepali: Bajhangi])

(Download Woorde van Lewe w/ NEPALI MP3 in Nepalees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes songs and messages in NEPALI (C20450).

Woorde van Lewe (in Nepali: Bajurali)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Nepalees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A63332).

Woorde van Lewe (in Nepali: Kalikot)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Nepalees) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) (C33581).

Woorde van Lewe (in Nepali: Kalikot)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Nepalees) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) (A62651).

Woorde van Lewe (in नेपाली [Nepali: Pokhara])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Nepalees) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C75100).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Nepalees

C26381 Becoming a Friend of God Download Becoming a Friend of God MP3 in Nepalees (in Ganggai)

C22911 Becoming a Friend of God Download Becoming a Friend of God MP3 in Nepalees (in Meche)

C20150 Woorde van Lewe w/ NEPALI Download Woorde van Lewe w/ NEPALI MP3 in Nepalees (in Rai, Lohorong)

C20080 Woorde van Lewe w/ NEPALI, RAI: Lohorong Download Woorde van Lewe w/ NEPALI, RAI: Lohorong MP3 in Nepalees (in Rai: Yamphu)

C20051 Woorde van Lewe w/ NEPALI songs Download Woorde van Lewe w/ NEPALI songs MP3 in Nepalees (in Syuba)

C33130 Woorde van Lewe 2 w/ NEPALI songs Download Woorde van Lewe 2 w/ NEPALI songs MP3 in Nepalees (in Tamang, Eastern)

C23810 Becoming a Friend of God Download Becoming a Friend of God MP3 in Nepalees (in Thakali: Tingaun)

C20481 Woorde van Lewe w/ NEPALI Download Woorde van Lewe w/ NEPALI MP3 in Nepalees (in Yakha)

Audio/Video van andere bronnen

The Hope Video - Nepali - आशा (नेपाली संस्करण) - (Mars Hill Productions)
The Jesus Story (audiodrama) - Nepali - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Nepali - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Nepali - Bible Society of India - (Talking Bibles)
Who is God? - Nepali - (Who Is God?)

Andere namen voor Nepalees

Bahasa Nepal
Eastern Pahari
Gorkhali
Gurkhali
Khaskura
Lhotshammikha
Nepalais
Népalais
Nepalês
Nepalese
Nepali
Nepalí
Nepali (individual language) (ISO Taalnaam)
Parbatiya
زبان نپالی (چند گویشی)
Непали
नेपाली
尼泊尔语
尼泊爾語
네팔
네덜란드

Waar Nepalees wordt gesproken

Australia
Brunei
India
Nepal
United States of America

Dialecten verwant aan Nepalees

People Groups who speak Nepalees

Adibasi; Arain, Muslim; Badhai, Muslim; Badhi, Hindu; Badhi, Muslim; Bahra Gaunle; Bairagi, Hindu; Banjara, Hindu; Bankariya; Barhamu; Bari, Hindu; Bhangi, Hindu; Bharbhunja, Hindu; Bhat, Hindu; Bhat, Muslim; Bhoi, Muslim; Bhote; Bhotia, Kagate, Yehlmo; Bhotia, Sikkim; Bhuinhar; Bhuyiar; Biar, Hindu; Bote-Majhi; Brahman; Brahman, Halbani; Brahman, Hill; Brahman, Jijhotia; Brahman, Joshi; Brahman, Jyoti; Brahman, Kanaujia; Brahman, Khandelwal; Brahman, Maha; Brahman, Sakaldwipi; Brahman, Sanadhya; Brahman, Sawaria; Brahman, Terai; Brahman, Vyas; Buna, Hindu; Chepang; Chhairottan; Chhantyal; Chhetri; Chidimar; Christian unspecified; Churaute; Danuwar; Darjee; Darzi, Hindu; Darzi, Muslim; Dharkar; Dhobi, Muslim; Dom, Muslim; Dura; Faqir; Gandharva; Gangai; Ganghar; Gharti; Ghosi, Muslim; Gonrhi; Gosain, Hindu; Gurung; Halwai, Muslim; Hudke; Jat, Sikh; Kabadi; Kahar, Muslim; Kalwar, Muslim; Kami; Khambu; Khas; Kisan; Kumal; Kusunda; Limbu; Lohara; Lohar, Hindu; Magar; Majhi; Manihar; Merat, Muslim; Nau Buddh; Nepalese; Newah; Pahari; Paharia; Pasi, Hindu; Phri; Qassab; Rai; Rajput, Bais, Hindu; Rajput, Bisen; Rajput, Dikhit; Rajput, Gautam; Rajput, Janwar; Rajput, Kalhan; Rajput, Kausik; Rajput, Nagbansi; Rajput, Nau; Rajput, Palwar; Rajput, Raikwar; Rajput, Saithwar; Rajput, Sirnet; Rajput, Surajbansi; Sarki; Shaikh; Sherpa; Siyar; Sonar, Hindu; Sunuwar; Tajpuriya; Tamboli, Hindu; Tangbe; Tawaif, Muslim; Teli, Muslim; Thakali; Thakuri; Thami; Tokpegola; Yehlmo;

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.