Nederlands taalnaam

Taal Naam: Nederlands
ISO Taalcode: nld
GRN Taal Nommer: 21
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Nederlands

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Ken Je Mij? [Do You Know Me?]

(Download Do You Know Me? MP3 in Nederlands) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A65088).

Portrait of Jesus 1

(Download Portrait of Jesus 1 MP3 in Nederlands) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. (C34000).

Portrait of Jesus 2

(Download Portrait of Jesus 2 MP3 in Nederlands) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. (C34001).

Ongelooflijk [Unbelievable]

(Download Unbelievable MP3 in Nederlands) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A64164).

Audio/Video van andere bronnen

God's Story Video and Audio - Nederlands (Dutch) - (God's Story)
Hymns - Dutch - (NetHymnal)
Jesus Film Project films - Dutch - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Dutch - (Faith Comes By Hearing)
Who is God? - Dutch - (Who Is God?)

Special Dutch Recordings

Because we need to pay rights to BUMA/STEMRA for the music in the Dutch recordings "Ongelooflijk" and "Lekker Gezellig!?" we cannot offer them for free download. If you would like to have these in a digital form, you can download them for a low price from: www.audiobits.nl/nl/albums/diverse-artiesten-lekker-gezellig and www.audiobits.nl/nl/albums/gospel-recordings-nederland-ongelooflijk.

Andere namen voor Nederlands

Dutch (ISO Taalnaam)
Dutch: Netherlands
Holandes
Hollands
Niederlandisch
Niederländisch
荷兰语
荷蘭語
나시족

Waar Nederlands wordt gesproken

Aruba
Belgium
Brazil
Canada
France
Germany
Indonesia
Netherlands
Netherlands Antilles
South Africa
Suriname
United Kingdom
United States of America
West Indies

Dialecten verwant aan Nederlands

People Groups who speak Nederlands

Black African, general; Dutch; Eurasian; Gypsy, Dutch; Jew, Dutch Speaking; Surinamese, Dutch-Speaking;

Informatie over Nederlands

Ander Inligting: Protestants also; Bible.

Bevolkingsaantal: 15,700,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.