Nyishi taalnaam

Taal Naam: Nyishi
ISO Taalcode: njz
GRN Taal Nommer: 22547
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Nyishi

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Amazing Grace (in Nyishi: East Kameng)

(Download Amazing Grace MP3 in Nyishi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A62146).

Divine Love (in Nyishi: East Kameng)

(Download Divine Love MP3 in Nyishi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A62148).

Goeie Nuus (in Nyishi: East Kameng)

(Download Goeie Nuus MP3 in Nyishi) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A62147).

Goeie Nuus (in Nyishi: East Kameng)

(Download Goeie Nuus MP3 in Nyishi) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. NYISHI: Lower Subansiri (A62135).

Gospel Songs (in Nyishi: East Kameng)

(Download Gospel Songs MP3 in Nyishi) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A62129).

Kato Twqto Swqto-1 [LLL 1 Beginning with GOD] (in Nyishi: East Kameng)

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Nyishi) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A38241).

Kato Twqto Swqto-2 [LLL 2 Mighty Men of GOD] (in Nyishi: East Kameng)

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Nyishi) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A38242).

Kato Twqto Swqto-3 [LLL 3 Victory through GOD] (in Nyishi: East Kameng)

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Nyishi) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A38243).

Kato Twqto Swqto-4 [LLL 4 Servants of GOD] (in Nyishi: East Kameng)

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Nyishi) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A38244).

Kato Twqto Swqto-5 [LLL 5 On Trial for GOD] (in Nyishi: East Kameng)

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Nyishi) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A38245).

Kato Twqto Swqto-6 [LLL 6 JESUS - Teacher & Healer] (in Nyishi: East Kameng)

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Nyishi) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A38246).

Kato Twqto Swqto-7 [LLL 7 JESUS - Lord & Saviour] (in Nyishi: East Kameng)

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Nyishi) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A38247).

Kato Twqto Swqto-8 [LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT] (in Nyishi: East Kameng)

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Nyishi) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A38248).

Woorde van Lewe 1 (in Nyishi: East Kameng)

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Nyishi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C13780).

Woorde van Lewe 2 (in Nyishi: East Kameng)

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Nyishi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C13781).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Nyishi - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Nyishi - (The Jesus Film Project)

Waar Nyishi wordt gesproken

India

Dialecten verwant aan Nyishi

People Groups who speak Nyishi

Bangni; Bangru; Dafla; Hill Miri; Monpa, Panchen; Nishang; Nissi; Nonong; Puroik; Siram; Tagin; Tangsa, Hotang; Tangsa, Ngimong;

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.