Nahuatl Mecayapan taalnaam

Taal Naam: Nahuatl Mecayapan
ISO Taalcode: nhx
GRN Taal Nommer: 6407
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Nahuatl Mecayapan

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Nahuatl Mecayapan

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Nahuatl Mecayapan) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A33321).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Nahuatl Mecayapan

C22830 DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) Download DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) MP3 in Nahuatl Mecayapan (in Español [Spanish: Mexico])

A38331 Otros Diagnostic Download Otros Diagnostic MP3 in Nahuatl Mecayapan (in Español [Spanish: Mexico])

Audio/Video van andere bronnen

Scripture resources - Náhuatl, Mecayapan y Tatahuicapan - (Scripture Earth)
The New Testament - Nahuatl, Mecayapan - Wycliffe Bible Translators, Inc. - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Nahuatl, Tatahuicapan - Wycliffe Bible Translators, Inc. - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Nahuatl Mecayapan

Isthmus Aztec-Mecayapan
Isthmus-Mecayapan Nahuatl (ISO Taalnaam)
Nahuat de Mecayapan
Náhuat de Mecayapan
Nahuatl, Mecayapan y Tatahuicapan

Waar Nahuatl Mecayapan wordt gesproken

Mexico

Dialecten verwant aan Nahuatl Mecayapan

People Groups who speak Nahuatl Mecayapan

Nahuatl, Istmo-Mecayapan;

Informatie over Nahuatl Mecayapan

Bevolkingsaantal: 10,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.