Newar taalnaam

Taal Naam: Newar
ISO Taalcode: new
GRN Taal Nommer: 18847
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Newar

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Khau Khaan Tapwe Phaimakhu [Don't Hide The Facts] (in Newari: Banepali)

(Download Don't Hide The Facts MP3 in Newar) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A64482).

Goeie Nuus (in Gopali)

(Download Goeie Nuus MP3 in Newar) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A62796).

Goeie Nuus (in नेपाल भाषा [Newari: Balami])

(Download Goeie Nuus MP3 in Newar) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A37790).

Bhingu Khaan [Goeie Nuus] (in Newari: Banepali)

(Download Goeie Nuus MP3 in Newar) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64481).

Baalaangu Khaan [Goeie Nuus] (in नेपाल भाषा [Newari: Bhaktapur])

(Download Goeie Nuus MP3 in Newar) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A65643).

Goeie Nuus (in Newari: Dolkhali)

(Download Goeie Nuus MP3 in Newar) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A38017).

Goeie Nuus (in नेपाल भाषा [Newari: Kathmandu])

(Download Goeie Nuus MP3 in Newar) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A33501).

Goeie Nuus (in Pahari [Newari: Pahari])

(Download Goeie Nuus MP3 in Newar) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A38018).

Ballagu Khaan [Goeie Nuus] (in Newari: Tauthali)

(Download Goeie Nuus MP3 in Newar) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64491).

Satya Khaan Sule Mapho [The Plain Facts] (in Newari: Tauthali)

(Download The Plain Facts MP3 in Newar) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Song- Satya Khaan Sule Mapho (God, this my life is Yours) from album-Jhigu Dega, Track-10 (A64492).

Khagu Khaan Lukejuye Phaimakhu [Truth Cannot be Hidden] (in नेपाल भाषा [Newari: Bhaktapur])

(Download Truth Cannot be Hidden MP3 in Newar) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A65644).

Woorde van Lewe 1 (in Newari: Patan)

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Newar) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C20520).

Woorde van Lewe 2 (in नेपाल भाषा [Newari: Kathmandu])

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Newar) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A62330).

Woorde van Lewe 2 (in Newari: Patan)

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Newar) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C20521).

Woorde van Lewe w/ NEPALI: Kathmandu (in नेपाल भाषा [Newari: Kathmandu])

(Download Woorde van Lewe w/ NEPALI: Kathmandu MP3 in Newar) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. With NEPALI: Kathmandu (C03461).

Woorde van Lewe (in Gopali)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Newar) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A62798).

Woorde van Lewe (in नेपाल भाषा [Newari: Baglung])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Newar) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C03491).

Woorde van Lewe (in नेपाल भाषा [Newari: Balami])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Newar) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A37791).

Woorde van Lewe (in नेपाल भाषा [Newari: Bhaktapur])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Newar) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A21400).

Woorde van Lewe (in Newari: Dolkhali)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Newar) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A62794).

Woorde van Lewe (in Pahari [Newari: Pahari])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Newar) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A38019).

Woorde van Lewe (in नेपाल भाषा [Newari: Pokhara])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Newar) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C22481).

Woorde van Lewe (in नेपाल भाषा [Newari: Porde])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Newar) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Same both sides. (C03471).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Newari - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Newari - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Newari - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Newari - revised version - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Newar

Nepal Bhasa
Newari (offensive name used in the past)
नेपाल भाषा

Waar Newar wordt gesproken

India
Nepal

Dialecten verwant aan Newar

Informatie over Newar

Bevolkingsaantal: 825,458

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.